Consultancy

Consultancy

Robert-Paul Kottman

Partner

Contact opnemen

Een cultuur van continu verbeteren

Dingen slimmer doen binnen een organisatie betekent vaak dat een organisatie moet veranderen om een cultuur van continu verbeteren te realiseren. Het veranderen van de organisatie is op zichzelf ook een constante en het is een misvatting dat een organisatieverandering per definitie groots en meeslepend dient te zijn. Vaak begint het met relatief kleine en overzichtelijke stappen, om toe te werken naar een integrale organisatieverandering. Bureau Tromp helpt jouw organisatie slimmer te werken, niet harder, door het inzetten van Lean en Six Sigma. Wij helpen jou de prestaties en resultaten van je organisatie te verbeteren  door processen te optimaliseren. In onze consultancy-opdrachten betrekken we iedereen: mensen op de werkvloer, managers en directie.

Slimmer werken met Lean en Six Sigma zorgt voor blije klanten, gemotiveerde medewerkers en een goed bedrijfsresultaat. We zetten ons al ruim 10 jaar in om organisaties uit alle branches daarbij te helpen. Daarmee hebben we uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en kunnen we ons goed inleven in iedere bedrijfssituatie. Onze kennis en ervaring delen we graag met jou.

Lean en Six Sigma zorgen ervoor dat organisaties continu weten wat hun klanten belangrijk vinden. Het zorgt voor efficiënte werkprocessen en een werkomgeving waar medewerkers graag werken. Bovendien bevordert het innovaties en waarmee je je concurrenten telkens een stapje voor blijft. Dit alles maakt het toepassen van Lean en Six Sigma zo succesvol.

Maar hoe begin je met verbeteren door Lean en Six Sigma? Wat kun je er in jouw specifieke organisatie van verwachten? Wat betekent het voor de directie en medewerkers? Is er voldoende draagvlak? Hele valide vragen die voor iedere organisatie weer anders zijn.

Deze klanten gingen je voor:

8.6

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6 (klantenvertellen.nl)

Go to review link

Wanneer is een organisatieverandering een succes?

Bureau Tromp spreekt van een succes wanneer we er met elkaar in geslaagd zijn continu verbeteren als het ‘nieuwe normaal’ binnen de organisatie te duiden. Continu verbeteren door Lean en Six Sigma zorgt ervoor dat prestaties en resultaten verbeteren, maar bovenal optimale waarde gecreëerd wordt voor de klant. De verbetering van prestaties en resultaat ontstaat vaak door kostenreductie en meer efficiency. In het geval er hierdoor ook meer uren vrijkomen kunnen deze weer ingezet worden ten behoeve van de klant.

Verbeter-activiteiten die we regelmatig bij onze klanten uitvoeren:

  • DMAIC verbeterprojecten
  • Teams en directie coachen
  • De organisatie in beweging krijgen met programmamanagement
  • Verzorgen van Lean Six Sigma data analyses
  • Interne Lean Six Sigma trainer
  • Tijdelijke versterking of vervanging binnen een projectteam

Neem contact op

Bel ons op het onderstaande telefoonnummer om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken, of neem contact op via het contactformulier aan de rechterkant.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Telefoonnummer: 030 227 0000

Email: info@bureautromp.nl 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Ga naar WhatsApp