Summer College 2024

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontdek de mogelijkheden van Summer College ’24!

Maak deze zomer gebruik van de kans om door te blijven leren! Neem deel aan één van onze korte trainingen of masterclasses tijdens de Summer College weken. Van 08 t/m 12 juli én van 27 t/m 30 augustus bieden we verschillende trainingen en masterclasses aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Mis deze kans niet om jezelf te verbeteren tijdens de Summer College ’24 weken. Bekijk ons aanbod en schrijf je vandaag nog in voor de training of masterclass van jouw keuze!

De trainingen en masterclasses

Slimmer werken met AI: 8 juli én 29 augustus (1-daagse masterclass)

Ontdek de kracht van Artificial Intelligence met Bureau Tromp! Til je organisatie naar nieuwe hoogten met onze Basistraining Artificial Intelligence. Deze interessante training biedt een toegankelijke inleiding in AI, inclusief Machine Learning, neurale netwerken, en Generatieve AI. Aan het einde van de dag ben jij klaar om verantwoord en succesvol met AI aan de slag te gaan in jouw organisatie. Schrijf je nu in en mis deze kans niet!

Klik hier voor meer informatie over AI.

Value Stream Map (VSM): 10 juli (1-daagse masterclass)

Bij het verbeteren van processen is het belangrijk om eerst de huidige situatie in kaart te brengen. In Lean Six Sigma is Value Stream Mapping, afgekort als VSM, de meest gebruikte methode om het proces te visualiseren. Maar wat is het doel van een VSM? Hoe maak je een VSM van de huidige situatie? Hoe valideer je deze? En hoe stel je een VSM op voor de gewenste situatie? Deze vragen worden behandeld in deze masterclass.

Klik hier voor meer informatie over VSM.

Orange Belt training: 11 + 12  juli (2-daagse training) 

Tijdens de Orange Belt training leer je in twee dagen de essentie van Lean en Lean Six Sigma, en verdiep je je in het gebruik van verschillende belangrijke Lean-tools. Na de training ben je in staat verspillingen in bedrijfsprocessen te herkennen, kun je de geleerde technieken zelf toepassen en eenvoudige verbeterprojecten binnen jouw organisatie uitvoeren. Deze training biedt een perfecte balans tussen theorie en praktijk!

Klik hier voor meer informatie over Orange Belt.

Yellow Belt Training:  27 augustus (1-daagse training) 

In de Yellow Belt training leer je de basis van Lean en Lean Six Sigma in één dag. Je gaat ook aan de slag met enkele belangrijke Lean-tools. De training wordt afgesloten met het spelen van een Lean simulatiespel. Deze training is geschikt voor iedereen die wil beginnen met het verbeteren van werkprocessen, zonder voorkennis.

Klik hier voor meer informatie over Yellow Belt. 

FMEA: 30 augustus (1-daagse masterclass)

Heb je je ooit afgevraagd wat klanten niet willen en of alles binnen jouw organisatie meteen goed gaat? Een veelgebruikte tool binnen Lean om hierover na te denken is Failure Mode & Effect Analysis (FMEA). Met FMEA kun je fouten in producten of processen voorkomen, de kans op fouten verkleinen of de impact ervan verminderen, zodat je beter kunt voldoen aan de wensen van de klant. Schrijf je in voor deze training en leer hoe je FMEA kunt gebruiken om risico’s te beheersen en de kwaliteit te verbeteren.

Klik hier voor meer informatie over FMEA.

Trainingsagenda 

Hieronder staan de trainingsdata en de kosten overzichtelijk weergegeven:
(de genoemde prijzen zijn al inclusief de korting en exclusief btw; de doorgroeikorting is hier niet van toepassing.)

Summer College ’24 – 8 juli 
Slimmer werken met AI  €495,-

Summer College ’24 – 10 juli
VSM masterclass €425,-

Summer College ’24 – 11 + 12 juli
Orange Belt training €700,-

Summer College ’24 – 27 augustus 
Yellow Belt training
325,-

Summer College ’24 – 29 augustus
Slimmer werken met AI masterclass €495,-

Summer College ’24 – 30 augustus 
FMEA masterclass €425,-

Extra voordeel?

Bij afname van twee of meer trainingen in dezelfde week, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag!

Voor vragen over de Summer College kun je contact met ons op nemen!

Ga naar WhatsApp