Onze dienstverlening

In dit geval gingen wij eerst door middel van een Quick-scan door twee ervaren Lean Six Sigma Black Belts, de grootste verspillingen in het proces in kaart brengen. Bij deze verspillingen maakten we inzichtelijk wat het kostte om deze verspillingen uit het proces te halen en wat het opleverde. Veel verspillingen waren vaak direct en zonder kosten op te lossen door aanpassingen in werkwijze. Andere vereisten meer inzet (bijvoorbeeld voor het aanschaffen of aanpassen van planningssoftware). Echter in alle gevallen werd vooraf een kosten-baten analyse gemaakt.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie, maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp