Coaching

Coaching

Massimo Schutte

Master Black belt

Contact opnemen

Je hebt medewerkers opgeleid tot Green en/of Black Belt en wilt graag dat zij snel resultaten gaan boeken. Of je bent bezig met continu verbeteren binnen je organisatie. Maar wat is de beste volgende stap? Hoe en waar begin je? Wij helpen je graag met coaching.

Het halen een Green of Black Belt certificaat is als het behalen van je rijbewijs. Natuurlijk ken je de regels en ben je in staat de weg op te gaan, maar je gaat je pas comfortabel voelen als je wat rijervaring hebt opgedaan. Juist zo’n eerste fase richting continu verbeteren vraagt veel van een organisatie en haar medewerkers. Het is belangrijk om in het begin de juiste keuzes te maken en de Lean instrumenten goed toe te passen. Dat maakt de eerste stappen lastig voor een beginnend Green of Black Belt projectleider. Onze coaches bieden dan uitkomst.

Deze klanten gingen je voor:

8.6

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6 (klantenvertellen.nl)

Go to review link

Onze ervaren Black Belt consultants staan voor je klaar. We begeleiden en coachen al 13 jaar lang organisaties bij het toepassen van continu verbeteren  onder andere met behulp van Lean en Six Sigma. We begrijpen de randvoorwaarden die nodig zijn en herkennen de valkuilen. Samen met jou bepalen we de aanpak en benodigde ondersteuning om snel en succesvol te verbeteren met Lean en Six Sigma.

 

Coaching bij continu verbeteren

 

"Wij zijn erg enthousiast over Bureau Tromp. De trainingen zijn erg leuk, leerzaam en zeker niet saai"

Angelique van Orsouw - Manager

Neem Contact op

Bel ons op het onderstaande telefoonnummer om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken, of neem contact op via het contactformulier aan de rechterkant.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Telefoonnummer: 030 227 0000

Email: info@bureautromp.nl 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Ga naar WhatsApp