Slimmer werken,
daar helpen wij organisaties bij

Over ons

Over ons

Bureau Tromp is dé Operational Excellence specialist in Nederland. Al meer dan 13 jaar helpen wij organisaties om slimmer te werken. Dit doen wij door het aanbieden van opleidingen en trainingen, consultancydienstverlening op het gebied van Operational Excellence en Interim- Procesmanagement. Inmiddels hebben wij al meer dan 20.000 (!) deelnemers mogen opleiden tot Lean (Six Sigma) specialist en hebben wij vele organisaties geadviseerd over -en concreet geholpen met- organisatie- en procesverbeteringen.

 

Piramide continu verbeteren

 

Ondersteuning die bij jou past

Wij helpen jou slimmer te werken met de ondersteuning die het beste bij jou past.

Coaching

Met behulp van coaching zorgen we ervoor dat je in staat bent de materie zelf toe te passen. We leiden je in de juiste banen en leren je te werken met de verschillende tools. Samen plannen we vaste coachingsmomenten in om de voortgang te bespreken.

Projectbegeleiding

Is de drive er om aan de slag te gaan met organisatieverbetering maar heb je simpelweg de kennis en/of capaciteit niet in huis? Wij treden op als interim consultant en helpen jou met projectbegeleiding zodat je toch in staat bent om slimmer te werken.

Trainingen & workshops

Wij bieden trainingen voor iedere laag in de organisatie: van Yellow Belt tot aan Black Belt en Champion Belt. Aanvullend kunnen we gerichte workshops geven. In-company trainingen worden vaak gegeven in combinatie met coaching en begeleiding voor meer draagvlak in de organisatie.

Lean & Lean Six Sigma methodieken

Al 10 jaar leren wij organisaties om van hun klant een koning te maken. Dit doen wij door organisaties slimmer te leren werken met behulp van de Lean en Six Sigma methodiek. Hierdoor is er meer capaciteit om klanten nog beter van dienst te zijn. Lean richt zich op het enkel uitvoeren van werkzaamheden die waarde toevoegen voor de klant. Het wegnemen van verspillingen en het creëren van flow zijn hierbij het uitgangspunt. Six Sigma is complementair aan Lean en wordt vooral ingezet bij datarijke processen. Six Sigma houdt zich bezig met een constante kwaliteit in productie en dienstverlening. Wij gebruiken Lean, waar nodig in combinatie met Six Sigma, als methodiek om organisaties te leren slimmer te werken en hierdoor hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Bedrijven helpen met verbeteren

De Lean en Lean Six Sigma zijn slechts enkele van de tools en methodieken die wij inzetten om bedrijven te helpen met verbeteren en te groeien. Ben je benieuwd naar het besparingspotentieel van jouw organisatie? Vraag onze Lean Operational Excellence Quick Scan aan of neem contact op voor meer informatie en advies over onze diensten.

Scan aanvragen      Contact opnemen

 

 

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.