Slimmer werken,
blije klanten

Over ons

Over ons

Bureau Tromp bestaat in 2020 precies 10 jaar. In deze periode hebben wij onszelf ontwikkeld tot een Lean Six Sigma specialist in Nederland. Wij hebben inmiddels ruim 15.000 deelnemers mogen trainen in Lean en Lean Six Sigma. Daarnaast hebben wij ruim 150 verbetertrajecten begeleid in binnen én buitenland. En, in 2015 zag ons zusterbedrijf Agile Scrum Group het levenslicht, gevolgd door RPA Experts in 2019.

Al 10 jaar leren wij organisaties om van hun klant een koning te maken. Dit doen wij door organisaties slimmer te leren werken met behulp van de Lean en Six Sigma methodiek. Hierdoor is er meer capaciteit om klanten nog beter van dienst te zijn. Lean richt zich op het enkel uitvoeren van werkzaamheden die waarde toevoegen voor de klant. Het wegnemen van verspillingen en het creëren van flow zijn hierbij het uitgangspunt. Six Sigma is complementair aan Lean en wordt vooral ingezet bij datarijke processen. Six Sigma houdt zich bezig met een constante kwaliteit in productie en dienstverlening. Wij gebruiken Lean, waar nodig in combinatie met Six Sigma, als methodiek om organisaties te leren slimmer te werken en hierdoor hun klanten nog beter van dienst te zijn. Dit doen wij in 3 stappen:

 

Piramide continu verbeteren

 

Voordoen Wij geven medewerkers kennis van Lean en Six Sigma en zorgen dat iedereen enthousiast is om klantprocessen te verbeteren.

Samen doen De opgeleide medewerkers leren onder onze begeleiding om Lean en Six Sigma toe te passen op eigen werkprocessen.

Zelf doen Uiteindelijk zijn medewerkers zelfstandig in staat om met behulp van Lean en Six Sigma processen te verbeteren. Wij zijn beschikbaar bij vragen en coaching bij de uitvoering van projecten. Ons doel is altijd om Lean en Six Sigma een blijvend onderdeel te laten worden van de organisatie. Medewerkers zijn daarbij zelf in staat om continu processen te blijven verbeteren.

Trainingen Wij verzorgen alle officiële Lean en Lean Six Sigma trainingen, van Yellow Belt tot aan Black Belt en speciale Champions opleidingen voor managers.
Projecten Wij leren medewerkers om de klant centraal te stellen en wij begeleiden hen bij het uitvoeren van Lean en Six Sigma projecten.
Coaching Het begeleiden van organisaties bij het leren continu te verbeteren. Wij leren afdelingen en teams om slimmer werken met Lean en Six Sigma een vast onderdeel van het dagelijks werk te laten zijn. Wij leren medewerkers werken met instrumenten als verbeterborden, dag- en weekstarts, Kaizen en 5S sessies. We zijn betrokken, transparant en persoonlijk in onze dienstverlening en gaan pas weg als het werkt.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.