Slimmer werken,
blije klanten

Over ons

Over ons

Al 10 jaar leren wij organisaties om van hun klant een koning te maken. Dit doen wij door organisaties slimmer te leren werken met behulp van de Lean en Six Sigma methodiek. Hierdoor is er meer capaciteit om klanten nog beter van dienst te zijn. Lean richt zich op het enkel uitvoeren van werkzaamheden die waarde toevoegen voor de klant. Het wegnemen van verspillingen en het creëren van flow zijn hierbij het uitgangspunt. Six Sigma is complementair aan Lean en wordt vooral ingezet bij datarijke processen. Six Sigma houdt zich bezig met een constante kwaliteit in productie en dienstverlening. Wij gebruiken Lean, waar nodig in combinatie met Six Sigma, als methodiek om organisaties te leren slimmer te werken en hierdoor hun klanten nog beter van dienst te zijn. Dit doen wij in 3 stappen:

 

Piramide continu verbeteren

 

Voordoen Wij geven medewerkers kennis van Lean en Six Sigma en zorgen dat iedereen enthousiast is om klantprocessen te verbeteren.

Samen doen De opgeleide medewerkers leren onder onze begeleiding om Lean en Six Sigma toe te passen op eigen werkprocessen.

Zelf doen Uiteindelijk zijn medewerkers zelfstandig in staat om met behulp van Lean en Six Sigma processen te verbeteren. Wij zijn beschikbaar bij vragen en coaching bij de uitvoering van projecten. Ons doel is altijd om Lean en Six Sigma een blijvend onderdeel te laten worden van de organisatie. Medewerkers zijn daarbij zelf in staat om continu processen te blijven verbeteren.

Trainingen Wij verzorgen alle officiële Lean en Lean Six Sigma trainingen, van Yellow Belt tot aan Black Belt en speciale Champions opleidingen voor managers. Projecten Wij leren medewerkers om de klant centraal te stellen en wij begeleiden hen bij het uitvoeren van Lean en Six Sigma projecten. Coaching Het begeleiden van organisaties bij het leren continu te verbeteren. Wij leren afdelingen en teams om slimmer werken met Lean en Six Sigma een vast onderdeel van het dagelijks werk te laten zijn. Wij leren medewerkers werken met instrumenten als verbeterborden, dag- en weekstarts, Kaizen en 5S sessies. We zijn betrokken, transparant en persoonlijk in onze dienstverlening en gaan pas weg als het werkt. Meer weten over onze aanpak? Neem dan nu contact op.

8 verspillingen

Officiële partner van de Participatiefabriek

Sinds 2015 is Bureau Tromp de officiële partner van de Participatiefabriek. Dit houdt in dat wij een aantal Lean Six Sigma opleidingsplaatsen aanbieden aan personen die momenteel zonder werk zitten en deelnemen aan de Participatiefabriek. Met deze training kunnen zij hun kans vergroten op het vinden van een betaalde baan. Wil je meer lezen over onze samenwerking? Klik dan hier.

Contact

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis