In-company trainingen

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen. Wees zo specifiek mogelijk in jouw beschrijving. We nemen z.s.m. contact met je op om de offerte te bespreken.

In-company trainingen

Een training die is gecentreerd rondom jouw organisatie. Vraag hem hieronder aan!

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen. Wees zo specifiek mogelijk in jouw beschrijving. We nemen z.s.m. contact met je op om de offerte te bespreken.

In-company training aanvragen

Ontdek de kracht van maatwerk met onze In-company trainingen! Bij ons betekent ‘In-company’ niet alleen standaardisatie, maar ook personalisatie op maat. We finetunen, verdiepen of elimineren trainingscomponenten zodat het programma perfect aansluit bij jouw organisatiedoelen. Bovendien maken we gebruik van voorbeelden uit je eigen organisatie dan wel sector, waardoor de training nog praktijkgerichter wordt.

En waarom zou je de training elders volgen als het ook op je eigen kantoor kan? Met onze In-company trainingen geniet je van thuisvoordeel: minder reistijd voor deelnemers en de mogelijkheid om tijdens de training direct de werkvloer op te gaan.

Teamontwikkeling komt automatisch aan bod in ons programma. Deelnemers leren elkaar nog beter kennen, wat resulteert in effectievere samenwerking die ook na de training een positieve invloed heeft op de organisatie.

Financieel gezien is het ook voordeliger. Vanaf 8 deelnemers bieden wij onze In-company trainingen aan, en je kunt de groep zelfs uitbreiden tot maximaal 12 deelnemers voor dezelfde prijs. Kies voor maatwerk, kies voor effectiviteit, kies voor onze In-company trainingen!

Voor vragen neem gerust contact met ons op via 030 227 0000 of via info@bureautromp.nl of vraag een offerte aan via het onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

Vraag in het formulier rechts een vrijblijvende offerte aan!

  • Onze consultant/trainer inventariseert vooraf de uitdagingen en leerdoelen van jouw organisatie en neemt dit mee in de voorbereiding van de training. Dit maakt een in-company training zeer resultaatgericht.

 

  • Het is een inspirerende training samen met jouw collega’s waarin veel ruimte is voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Dit levert tijdens de training al verbeter-ideeën op en geeft een boost aan de onderlinge samenwerking.

 

  • Je leidt in een korte tijd een groep medewerkers op wat het draagvlak voor verbeteren met de Lean Six Sigma methodiek versterkt.

Vraag een offerte aan

Ga naar WhatsApp