Wij zijn door een aantal organisaties gecertificeerd voor onze opleidingen. Dit betekent dat onze opleidingen zowel in Nederland als internationaal erkend zijn.

ASQ

Wij werken volgens de normen van de American Society for Quality (ASQ). Zij hebben wereldwijde normen vastgesteld voor de inhoud van Lean Six Sigma trainingen. Daarnaast is het ook mogelijk om via ons een officieel ASQ Lean Six Sigma examen af te leggen.

CSSC

Daarnaast zijn wij gecertificeerd als Official Industry Standard for Six Sigma Accreditation door The Counsel for Six Sigma Certification (CSSC).

LCS | Lean Competency System

Ook zijn we LCS geaccrediteerd Lean opleider en voldoen we aan de standaarden uit het LCS famework.

CRKBO

Wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs dat erkend is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

IIABC

Waar Agile werken en Scrum oorspronkelijk ontwikkeld werden binnen IT teams, ziet het IIABC.org succesvolle toepassingen die veel verder reiken dan slechts de IT. Helaas worstelen business teams vaak met het IT-jargon dat gepaard gaat met de traditionele assessments. Het IIABC certificeert juist die groep die Agile Methodieken toepast, maar geen baat heeft bij het kennen van allerlei technische termen. Door de keuze voor een non-IT focus komt Agile werken voor de gehele organisatie binnen handbereik.

NRTO

Bureau Tromp is lid van de NRTO. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, waar NRTO voor staat, is een brancheorganisatie die de belangen behartigd voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. De NRTO is een certificaat voor private branche- en functiegerichte opleidingen, taalopleidingen en vaardigheidstrainingen.  Ieder lid van NRTO streeft ernaar het beste uit mensen te halen, talenten te ontwikkelen en mensen te helpen hun ambities werkelijkheid te laten worden. Code of conduct
Gedragscode
Algemene voorwaarden NRTO

Ga naar WhatsApp