Rudie van der Beek

Consultant

Rudie van der Beek vindt het fantastisch om zijn kennis en expertise te delen met onze klanten en hen te helpen om slimmer te werken. Wat hem onderscheidt is zijn vermogen om te verbeteren vanuit verbinding, humor en oprechtheid.
Hij heeft altijd een aanpak van ‘eerst begrijpen, dan pas adviseren’.

Remko Bies

Consultant & Trainer

Remko Bies is enthousiast over Lean en het toepassen van process mining in het verbeterproces. hij streeft naar groei en verbondenheid, zowel zakelijk als privé. Samen creëren terwijl je er plezier in hebt. Werken bij Bureau Tromp biedt hem de mogelijkheid om zijn ervaring en enthousiasme voor Lean te delen en zelf te blijven leren.

Marjolein de Brouwer

Manager Operations

Marjolein de Brouwer heeft ervaring in ondersteunende functies en ook als consultant.
Zij heeft er plezier in ervoor te zorgen dat zaken voor anderen goed voorbereid en geregeld zijn.
Zij is Lean Black Belt gecertificeerd en denkt graag in mogelijkheden.

Byron Burgerhof

Consultant & Trainer

Byron Burgerhof heeft 12,5 jaar gewerkt in de maakindustrie bij een chemisch /productiebedrijf. Daar had hij functies als R&D-ingenieur en projectingenieur. Zijn interesse in de chemie, techniek en de combinatie met verbeteren van processen of overbrengen van Lean en/of Six Sigma methodiek ziet hij dan ook als een mooie match.

Boudijn Driesen

Managing Partner

Boudijn Driesen zijn carrière is voornamelijk opgebouwd binnen de zakelijke dienstverlening. Zowel het ondernemerschap en ook het leiden van grote en minder grote organisaties vormen een rode draad. Organisatieverbeteringen, organisaties (uit)bouwen vindt hij prachtig. Maar als je hem vraagt naar zijn specialiteit dan zegt hij ‘mensen’.

Leon Hintzen

Trainer

Leon Hintzen is een gedreven Lean Six Sigma trainer en coach . Hij denkt in mogelijkheden en streeft voortdurend naar verbetering. In zijn vrije tijd speelt hij graag golf, waar hij de principes van continu verbeteren toepast. Leon draagt graag bij aan de mogelijkheid voor anderen om dit te ervaren.

Erik-jan ten Hooven

Consultant

Eric-jan ten Hooven omschrijft zichzelf graag als een sportieve nerd. In zijn vrije tijd houd hij zich, naast zijn kinderen, veel bezig met krachttraining, voeding en herstel. De afgelopen paar jaar heeft hij zich gespecialiseerd binnen het vakgebied van continu verbeteren in combinatie met data & digitalisatie. Het neerzetten van sterke resultaten n.a.v. een gestructureerd verbeterproces geeft hem veel energie.

Willem-Jan van der Knaap

Consultant & Trainer

Willem-Jan van der Knaap heeft 26 jaar gewerkt in de IT-sector als lijnmanager, projectmanager, trainer, proces consultant en verbetermanager. Verbeteren kan op vele manieren. Hij krijgt energie als een verbeteraar of een organisatie de verbetermanier vindt die bij die persoon of organisatie past. Hij helpt daarbij met training en coaching.

Robert-Paul Kottman

Associate Partner

Robert-Paul Kottman is een ervaren consultant en transformatie manager met meer dan 20 jaar ervaring bij verschillende bedrijven en als zelfstandige. Bij Bureau Tromp richt hij zich op het uitbreiden van de consultancyactiviteiten. Zijn expertise ligt in het helpen van organisaties om hun maximale potentieel te benutten.

Fedor Limjoco

Consultant & Trainer

Fedor Limjoco heeft de overstap van Nutreco naar Bureau Tromp gemaakt, waar hij voorheen als Operational Excellence Coördinator werkte. Met 10 jaar ervaring in Lean-methodologie, zowel in de private als publieke sectoren. Fedor benadrukt zijn passie voor het enthousiasmeren van mensen en het stimuleren van continu verbeteren, wat voor hem meer voelt als een roeping dan slechts werk.

Freya Lindblom

Consultant

Freya Lindblom krijgt energie van samenwerken, analyseren en kennis overdragen en gelooft dat goed luisteren vaak de sleutel is tot succes. Tijdens haar opleiding Technische Bedrijfskunde heeft ze zich gespecialiseerd in veranderkunde en procesoptimalisatie. Verbeteren is echt haar ding en wil hier volop mee bezig zijn.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Mathijs Menheere

Specialist Process Mining

Mathijs Menheere is een enthousiaste, pragmatische en doelgerichte procesverbeteraar. Hij haalt energie uit het helpen van organisaties om klantgerichter te werken.  Verbeteren doet hij het liefst gebaseerd op feiten. Zijn achtergrond in Business Intelligence helpt hem snel deze feiten boven tafel te krijgen en om constructief te kunnen communiceren.

Ingrid Mooijman

Consultant & Trainer

Ingrid Mooijman haar roots zijn stevig verankerd in de producerende industrie. Ze begon als Change Controller bij Fokker Aircraft waar ze het jammerlijke faillissement van deze trotse vliegtuigbouwer moest meemaken. Na een aantal jaren als consultant gewerkt te hebben, behaalde zij haar Black belt certificaat bij Tata Steel, destijds nog Corus geheten. Tot in de diepste krochten van de staalproducent was zij de trekker van verbeterprojecten als één van de eerste, binnen het bedrijf opgeleide interne Lean Black belts.

Maarten Schot

Trainer/consultant

Maarten Schot is een financieel professional met ervaring bij PostNL en AkzoNobel. Hij raakte geïnteresseerd in Lean Six Sigma en heeft sindsdien passie voor continu verbeteren. Hij is creatief, legt verbanden, heeft oog voor cultuurverschillen en is verbindend. Zijn passie is mensen hun volle potentieel te laten benutten.

Massimo Schutte

Master Black belt

Massimo Schutte werkt na 34 jaar operationele ervaring nu als senior consultant en trainer. Na vele jaren in managementfuncties heeft hij zich uiteindelijk volledig toegelegd op consultancy en training, met focus op Lean en Six Sigma . Processen slim inrichten zodat zowel de organisatie als de medewerkers er beter van worden heeft hem altijd geboeid.

Evita Smit

Online Marketeer

Evita Smit heeft jaren ervaring met online marketing. Het digitale landschap verandert continu en dat maakt haar werk leuk en uitdagend om te doen. Ze houdt ervan om steeds nieuwe dingen aan te leren, ze heeft veel van haar collega’s kunnen leren over Lean en slimmer werken.

Carla van Wees

Consultant & Trainer

Carla van Wees haar ervaring bestaat uit het geven van trainingen en het begeleiden van trajecten van Slimmer Werken in de breedste zin van het woord. Denk dan aan: het beter laten samenwerken van een team, maar ook om een leidinggevende het overzicht te bieden in het brede takenpakket of de werkdruk te verlagen.

Mandy Zijlstra

Trainer & Coach

Mandy Zijlstra heeft ervaring met projecttrainingen in klantcontact en was een leidinggevende in de veterinaire zorg. Als trainer heeft ze zich vooral gericht op communicatietraining en trainingsprocesverbeteringen. Haar kwaliteiten omvatten een hoog energieniveau, geduld, aanpassingsvermogen en creatief denken.

Bas Kooijman

Partner

Bas Kooijman is een Lean Six Sigma Consultant. Samen met Reinier Tromp heeft hij het bedrijf in 2010 opgericht en laten uitgroeien tot een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van Lean Six Sigma. Hij  is creatief, ondernemend en houdt zich bezig met marketing binnen het bedrijf.

Reinier Tromp

Partner

Reinier Tromp, oprichter van Bureau Tromp, is een toegewijde ondernemer met een passie voor Lean. Hij is nieuwsgierig, ondernemend, betrokken en soms ongeduldig. Zijn werk richt zich op nieuwe initiatieven en het verbeteren van zijn bedrijf. Hij streeft elke dag naar vooruitgang voor zijn klanten en team.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn continue op zoek naar ambitieuze Lean Six Sigma trainers & consultants. Kom jij werken bij Bureau Tromp?

Ga naar WhatsApp