Consultancy en coaching

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen. Wees zo specifiek mogelijk in jouw beschrijving. We nemen z.s.m. contact met je op om de offerte te bespreken.

Worstel je met stagnerende processen? Een gefrustreerd team? Lean betekent letterlijk slank. Dit wil zeggen dat verspillingen (“overtollig vet”) worden geëlimineerd en je bedrijfsprocessen dus ‘slanker’ worden. Met verspillingen worden elementen bedoeld die geen toegevoegde waarde bieden en waar de klant dus ook niet voor wil betalen. Op deze manier kan iedereen binnen het bedrijf optimaal presteren en snel reageren. Met Lean bereik je een verhoogde klanttevredenheid, maar ook enthousiasme onder je medewerkers en continue (kwaliteits)verbetering. Met Lean produceert een bedrijf zowel duurzamer als efficiënter. Deze ‘slanke’ processen verbruiken minder materialen en energie per productie-eenheid. Dit komt door minder tussenvoorraden en minder uitval. Wil jij Lean een plek geven in jouw team of organisatie? Elke dag een beetje beter doen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Als er binnen je organisatie geen tijd is om Lean projecten uit te voeren, dan doen onze consultants dit voor je.

Oplossingen

Waar we jouw organisatie mee kunnen helpen

Lees meer

Maturity Scan

In de dynamische wereld van vandaag streven organisaties voortdurend naar verbetering om hun concurrentiepositie te versterken. Met onze Maturity Scan bieden wij jouw organisatie inzicht hoe je jouw klant nog beter kunt bedienen, en blijf je de concurrentie een stap voor.

Lees meer
Lees meer

Consultancy

Dingen slimmer doen binnen een organisatie betekent vaak dat een organisatie moet veranderen om een cultuur van continu verbeteren te realiseren. Het veranderen van de organisatie is op zichzelf ook een constante en het is een misvatting dat een organisatieverandering per definitie groots en meeslepend dient te zijn.

Lees meer
Lees meer

Coaching

Je hebt medewerkers opgeleid tot Green en/of Black Belt en wil graag dat zij snel resultaten boeken. Wat is dan de beste volgende stap? Hoe en waar begin je? Door het inhuren van een bedrijfscoach kan jij snel en gericht de resultaten boeken die belangrijk zijn binnen de organisatie. Interesse? Wij helpen je graag met bedrijfscoaching.

Lees meer
Lees meer

De Lean Quick Scan

Continu verbeteren is belangrijk voor de bedrijfsvoering. Soms is het doorvoeren van verbeteringen om verschillende redenen niet mogelijk, terwijl de wens om te verbeteren er wel is. De Lean Quick Scan helpt hierbij. Onze consultants voeren een Operational Quick Scan uit, zodat jouw team het proces daadwerkelijk aan kan pakken (eventueel samen met ons).

Lees meer

Wij werken o.a. voor

Grote uitdaging

Nog betere resultaten

 

 

20.000+

Cursisten

15-25%

Kostenbesparing

8.6

Klanttevredenheid

1000+

Projecten gerealiseerd

30%

Meer betrokken medewerkers

Ga naar WhatsApp