Maturity Scan

Rudie van der Beek

Consultant

Contact opnemen

Wil je jouw organisatie laten excelleren in 2024? Kies dan voor de Maturity Scan van Bureau Tromp

In de dynamische bedrijfswereld van vandaag streven organisaties voortdurend naar verbetering om hun concurrentiepositie te versterken. Veel bedrijven erkennen het belang van continu verbeteren.

Maar hoe weet je waar je moet beginnen? Hoe identificeer je de sterke en zwakke punten binnen een organisatie? En belangrijker nog, hoe ontdek je welke stappen er moeten worden gezet om naar een hoger niveau van continu verbeteren te komen?

Bureau Tromp introduceert de Maturity Scan, een uniek instrument ontworpen om precies deze vragen te beantwoorden. Onze scan is niet zomaar een evaluatie; het is een diepgaande analyse die inzicht biedt in hoe jouw organisatie presteert op de cruciale gebieden van klantfocus, cultuur en leiderschap, organisatie, en processen.

Bouwstenen voor Succes: Hoe Onze Maturity Scan Verschil Maakt

De Maturity Scan van Bureau Tromp onderscheidt zich door niet alleen de huidige staat van je organisatie te beoordelen, maar ook door duidelijk de bouwstenen te identificeren die nodig zijn om een cultuur van continu verbeteren te ontwikkelen en echte resultaten te behalen en behouden. Dit doen we door te kijken naar:

Cultuur en Leiderschap: We evalueren hoe leiderschap en bedrijfscultuur het streven naar verbetering ondersteunen, omdat we erkennen dat betrokken en geïnformeerde leiders en medewerkers essentieel zijn voor succes.

Processen: We analyseren het procesinzicht en de prestatie van de processen op gebied van stabiliteit, kwaliteit en snelheid om inzichten te krijgen in het verbeterpotentieel.

Organisatie: We beoordelen de aanwezigheid en kwaliteit van de verbeterinfrastructuur en toetsen de aanwezigheid van kennis en vaardigheden op gebied van continu verbeteren, omdat dit de basis vormt voor verbetering.

Klantfocus: Het einddoel is altijd de klanttevredenheid. Onze scan bepaalt hoe goed jouw organisatie de klant begrijpt, in staat is om aan de behoeften van de klant te voldoen en wat er nodig is om deze service naar een hoger niveau te tillen.

Na de scan ontvang je een gedetailleerd rapport met concrete aanbevelingen en verbetertips. Onze experts zullen deze bevindingen in een persoonlijk adviesgesprek toelichten, zodat je direct kunt beginnen met het implementeren van verbeteringen.

Voor Wie Is De Maturity Scan?

De Maturity Scan is speciaal ontworpen voor organisaties die:

– Iets willen doen met continu verbeteren maar niet goed weten waar te beginnen.
– Hun sterke en zwakke punten willen kennen.
– Al bezig zijn met Lean of andere verbetermethodieken maar nog niet de gewenste resultaten zien.
– Zichzelf willen benchmarken tegenover andere organisaties op het gebied van continu verbeteren.
– Benieuwd zijn naar de mening van dé verbeterexperts van Nederland over hun processen.

Ons aanbod varieert van basis tot uitgebreide programma’s, elk ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften en ambities. Van het Bronze Programma, een perfecte start voor beginnende organisaties, tot ons Gold Programma, waar we intensieve coaching en maatwerk bieden om je organisatie naar excellentie te leiden. Elk van onze programma’s is ontworpen met het oog op maatwerk, zodat we precies kunnen bieden wat jouw organisatie nodig heeft om te groeien.

Benieuwd hoe we kunnen helpen? Laat je inspireren door onze programma’s.

Wij hebben verschillende programma’s ontworpen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Bronze Programma

Start Easy, Improve Steady

Met ons Bronze Programma begint jouw reis naar verbetering. We starten met een grondige volwassenheidsscan van jouw organisatie, en geven inzicht in het huidige volwassenheidsniveau.

Na de scan ontvang je een uitgebreide rapportage met heldere bevindingen en concrete aanbevelingen. Onze experts zullen deze bevindingen in een persoonlijk adviesgesprek toelichten en je voorzien van praktische inzichten om de eerste stappen te zetten naar succesvol continu verbeteren.

Silver Programma

Accelerate Your Growth

Ons Silver Programma biedt een krachtige combinatie van diensten om jouw groei te versnellen. Naast de diepgaande volwassenheidsscan en het persoonlijk adviesgesprek, ontvang je ook ondersteuning bij de implementatie van de aanbevelingen, en geven we waardevolle trainingen aan de medewerkers.

Onze trainingen zijn gericht op het versterken van jouw team en het vergroten van hun kennis en vaardigheden op het gebied van continu verbeteren. Leer hoe je processen optimaliseert, klantgericht denkt en een verbetercultuur stimuleert.

Gold Programma

Unlock Your Excellence

Ons meest uitgebreide Gold Programma biedt de ultieme ondersteuning om jouw organisatie naar excellentie te leiden. Naast de volledige volwassenheidsscan, het persoonlijk adviesgesprek en de waardevolle trainingssessies, ontvang je  ook een intensief coaching traject.

Onze ervaren coaches staan klaar om jouw teamleden persoonlijk te begeleiden bij de implementatie van continu verbeteren. Bovendien bieden we doorlopende ondersteuning om jouw verbeterstrategie te implementeren en borgen in de organisatie.

Start vandaag met het creëren van tevreden klanten.

Onze Maturity Scan Programma’s bieden maatwerkoplossingen voor organisaties die streven naar continu verbeteren en excellentie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken welk programma het beste past bij jouw organisatie en start de reis naar excellentie.

Download brochure Maturity Scan

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via info@bureautromp.nl of via 030 227 0000

 

Ga naar WhatsApp