Onze dienstverlening

1. Management en besturing: Het bepalen, uitdragen en uitrollen van de gewenste richting, het tonen van leiderschap en het creëren van condities voor continu verbeteren (top-down);
2. Sterk presterende teams: Het ontwikkelen van mensen middels begeleiding, coaching, ‘learning on the job’ en training.
3. Excellente processen: De transitie en verbeterslag naar efficiënte processen die gericht zijn op het creëren van waarde voor de (interne) klant (bottom-up).

Contactpersoon

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp