Onze dienstverlening

Wij stelden voor om medewerkers onze IASSC geaccrediteerde Lean Six Sigma Green Belt training van 6 dagen te laten volgen. Al tijdens deze training gingen we direct aan de slag met een aantal projecten op de financiële administratie. Op deze manier werd de theorie direct in de praktijk gebracht en waren er na het afronden van de training ook verbeteringen die konden worden doorgevoerd. Voor de herkenbaarheid en het laten ‘beklijven’ van de kennis is het altijd een toegevoegde waarde om met eigen, herkenbare processen te werken. Doordat deelnemers gezamenlijk ervaringen bespraken in de training werd van elkaar geleerd en kon de trainer helpen bij vragen.

Op voorhand werd door onze trainer samen met de deelnemers bepaald welke projecten het meest geschikt waren om tijdens de training op te pakken. Een project kon hierbij een kort-cyclische verbeteractie zijn of een compleet Lean Six Sigma project. Ook na afloop was de trainer beschikbaar voor het begeleiden van de deelnemers bij het verder uitvoeren van hun project en andere verbeterinitiatieven.

Contactpersoon

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp