Onze dienstverlening

Door middel van Lean Six Sigma het operationeel resultaat verbeteren door middel van het reduceren van de totale operationele kosten in 2016 ten aanzien van 2015. Daarnaast wordt het overeengekomen aantal huisaansluitingen binnen bepaalde contracten gerealiseerd. Vervolgens is het doel om een blauwdruk te ontwikkelen voor de realisatie van procesoptimalisatie voor BAM Infra binnen NL.

Wekelijks wordt een weekstart gehouden (eventueel geïntegreerd in een reeds bestaand werkoverleg). Hierin worden de KPI’s/doelstellingen van het project besproken. Mogelijke KPI’s voor een project zijn doorlooptijden, aantal fouten, hoeveelheid herstelwerkzaamheden etc. Om deze KPI’s te verbeteren wordt op een prestatiebord de verbetersuggesties bijgehouden. In een dagstart (korte bijeenkomst van 15 minuten) wordt de voortgang van verbeter ideeën bijgehouden. Belangrijk hierbij is een actieve aansturing op het tijdig uitvoeren van de afgesproken verbeteracties.

Contactpersoon

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Artikel bekijken

Buko

Lees meer
Ga naar WhatsApp