Onze dienstverlening

In lijn met de beoogde resultaten en onze visie op het toepassen van Lean Management, bestond onze aanpak uit drie componenten:

  1. Policy deployment: Het ontwerpen, uitwerken en implementeren van het programma waarin dag- en weekstarts samen met prestatieborden het centrale instrument waren.
  2. Kennis en kwaliteit van medewerkers: Het ontwikkelen van mensen middels workshops, begeleiding en coaching.
  3. Coachend veranderen: Het omgaan met menselijke aspecten en de onderstroom (het ‘niet zichtbare deel’) van deze verandering.

De drie componenten beïnvloedden elkaar continu gedurende het traject. In de eerste fase maakten we kennis met de organisatie en verzamelden en analyseerden we de verkregen informatie (doelstellingen, procesprestaties, kennisniveaus). Op basis hiervan ontstond er een routekaart die we gebruikten om het programma neer te zetten. Deze route legden we af met de medewerkers die we voorzagen van kennis over Lean en belangrijke Lean instrumenten. Hierdoor waren zij in staat steeds beter invulling te geven aan continu verbeteren op hun eigen afdeling.

Elke verandering kent ook een aantal onzichtbare elementen die geworteld zitten in de cultuur van een organisatie. Een heldere, gecommuniceerde visie en aanpak gecombineerd met het investeren in medewerkers is niet voldoende voor een succesvolle verandering. Leidinggevenden hebben hierin een coachende en faciliterende rol.

Contactpersoon

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp