Slimmer werken,
daar helpen wij organisaties bij

Lean Yellow Belt Training

Een Lean Yellow Belt training is uitermate geschikt als je je eens wilt verdiepen in Lean management. In deze 1-daagse training wordt de basis van Lean uitgelegd. Deze dag is een combinatie van theorie en praktijk. De theorie behandelt de basisbegrippen uit Lean management. Alle bekende lean termen zoals de 8 verspillingen of Value Stream Mapping zijn na deze dag allemaal gesneden koek. In het praktijk gedeelte wordt een simpel bedrijfsproces gesimuleerd. Hierin moet je de geleerde theorie toepassen. Op deze manier zie je direct hoe je Lean zelf kan toepassen. Kortom, de Lean Yellow Belt is uitermate geschikt als oriënterende training.

Klassikaal en online
De Lean Yellow Belt training wordt zowel online als klassikaal gegeven. Geef bij het inschrijven jouw voorkeur aan. 

Direct inschrijven

Online leeromgeving ‘Mijn Bureau Tromp’

Na inschrijving krijg je toegang tot jouw persoonlijke ‘Mijn Bureau Tromp’ online leeromgeving. Hier vind je een overzicht van jouw opleidingen en behaalde certificaten. Bovendien vind je hier het trainingsmateriaal, e-learnings, oefeningen en handige templates.

Meer informatie in de tabbladen hieronder:

InhoudCertificeringKostenData & inschrijven

Wat houdt de Lean Yellow Belt training van één dag in?

De Lean Yellow Belt training is onze introductie in Lean. In slechts één dag leggen we je uit wat Lean is, waar het vandaan komt en welke principes aan de basis staan van het succes. In kort tijdsbestek maak je kennis met de belangrijkste instrumenten en gaan we zo ook direct toepassen in de praktijk. Na het volgen van de Yellow Belt ben je instaat om deel te namen aan verbeterprojecten onder leiding van een Lean Green Belt. Wil je na afloop van de Lean Yellow Belt verder met Lean? Schrijf je dan  in voor de Lean Green Belt training en ontvang 10% korting.

Aan het eind van deze dag:

  • Weet je wat Lean Management is;
  • Ken je de 5 principes van Lean;
  • Ken je de 8 verspillingen, weet je hoe je een Value Stream Map maakt en ken je instrumenten als A3, Kaizen en 5S;
  • Voer je zelfstandig kleine verbeteringen uit in je dagelijkse werkzaamheden;
  • Ben je klaar om deel te nemen aan een Lean project.

Hoe lang duurt deze Lean training?

Deze training duurt 1 dag, van 9:30 uur tot ca. 16:00 uur.

Wie kunnen er deelnemen aan de training?

De opleiding is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen met Lean.

Wanneer kies ik voor een Lean Yellow Belt?

Je kiest voor een Lean Yellow Belt training wanneer basiskennis wilt opdoen over Lean. In kort tijdsbestek leer je de geschiedenis en principes achter Lean en maak je kennis met de meest gebruikte instrumenten. Je bent na het volgen van deze training in staat om zelfstandig kleine verbeteringen door te voeren en kunt deelnemen aan Lean projecten in je bedrijf. Wil je meer? Ga dan door met onze Lean Green Belt training.

Heb je vragen over de Yellow Belt Training?

Neem dan contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl We helpen je graag verder!

Wat doe je om het Lean Yellow Belt certificaat te krijgen?

Onze Yellow Belt opleiding bestaat uit een aantal onderdelen:

De opleiding zelf: in een intensieve dag leer je de achtergrond van Lean én brengen we het geleerde direct in praktijk. Ter voorbereiding op deze dag zenden we je vooraf het trainingsmateriaal.

Follow-up: na afloop zenden we je onder andere een boekenlijst en een relevante artikelen om alles nog eens rustig na te lezen.

Certificering: na afloop van de opleiding ontvang je een Lean Yellow Belt certificaat, LCS-level 1a. Al onze Lean trainingen zijn geaccrediteerd door het Lean Enterprise Research Center (LERC) van de Cardiff University. Onze trainingen worden op basis van ruim 900 reviews beoordeeld met een 9 (bron: Feedback Company).

lcs_certification_logo_colour_small_30x30mm-300x300

Investering

De kosten voor deelname zijn € 395 (excl. 21% BTW & 0% BTW voor particulieren en organisaties met een BTW-vrijstelling) per persoon. Dit is inclusief alle opleidingsmaterialen, officieel Lean Yellow Belt certificaat en drankjes/lunch. Heb je al eerder een training bij ons gevolgd, dan ontvang je altijd 10% korting op al onze trainingen.

Wil je de Yellow belt training in-company volgen?

Wij stemmen dan de inhoud van de Lean Yellow Belt af op de specifieke situatie binnen jouw organisatie. Bijvoorbeeld met branche-gerichte praktijkvoorbeelden en oefeningen. Vanaf vijf deelnemers is een in-company training al voordeliger.

Heb je vragen over de Yellow Belt Training?

Neem dan contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl We helpen je graag verder!

Direct inschrijven

Offerte per mail

In-company

Wil je deze training in-company organiseren? Dat kan vanaf 4 deelnemers. Bel op 030 227 0000 of mail en we sturen je een offerte toegespitst op jouw situatie.

Open inschrijving

De trainingen vinden plaats in:

  • Virtual Classroom (online training)
  • Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)
  • Eindhoven (BCN Eindhoven)
  • Zwolle (BCN Zwolle)
  • Groningen

Er staan geen trainingen op het programma.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.