Slimmer werken,
blije klanten

Kanban training

Wil jij Kanban introduceren in jouw team? Of ben je leidinggevende van een team en vraag je je af of Kanban wat voor jouw team is? In deze opleiding leer je hoe je door middel van de Kanban Methode veelvoorkomende problemen binnen organisaties kunt aanpakken. Zijn in jouw team werkzaamheden vaak later klaar dan afgesproken? Zijn er veel ad-hoc werkzaamheden en “spoedjes”? Zitten mensen tot over de oren in het werk waardoor kwaliteit afneemt en klanten soms tekort worden gedaan? Dit zijn slechts een paar van de redenen die je zou kunnen hebben voor het volgen van onze Kanban training.

De Kanban training wordt zowel online als klassikaal gegeven. Bij het inschrijven geef je jouw voorkeur aan.

InhoudCertificeringKostenInschrijven

Wat houdt de Kanban training in?

Teams die volgens de Kanban Methodiek werken worden gekenmerkt door extreme wendbaarheid, hoge snelheid, en hoge kwaliteit. In deze 1-daagse training leer je wat de methodiek inhoudt en hoe je de methodiek kunt introduceren in jouw organisatie. Omdat wij geloven dat veel mensen pas echt leren als zij theorie toepassen in de praktijk, hebben we een “serious game” uitgewerkt aan de hand waarvan we de theorie uit zullen leggen.

Resultaat na de 1-daagse Kanban training

Na het volgen van de training:

 • Ben je in staat de Kanban Methodiek goed aan je collega’s uit te leggen
 • Weet je hoe je Kanban introduceert in jouw team of organisatie
 • Kun je Kanban plaatsen ten opzichte van andere Methodieken als Lean en Scrum
 • Snap je waarom Kanban teams wendbare teams zijn. Verder kun je uitleggen waarom snel inspelen op veranderingen in de omgeving voordeel oplevert, en je als wendbare organisatie een stapje voor hebt op de “olietankers”van afgelopen eeuw.

Inhoud

 • Wat is de Kanban Methode? Een aanzienlijk deel van de dag zullen we de Kanban Methode doorlopen aan de hand van een “serious game”. De zes kerngebruiken van de Kanban Methode zullen hierin centraal staan.
 • Het belang van visualisatie. Wat kun je allemaal visualiseren en hoe doe je dat op een handige manier? Visualiseer je je werk op een fysiek bord, of toch digitaal?
 • Hoe ga je om met wisselende prioriteiten? Hoe voorkom je dat je als team en individu voortdurend multi-taskt?
 • Hoe introduceer je Kanban? Je kunt de Kanban Methode op verschillende niveaus introduceren (individueel, team, organisatie). De Kanban Methode heeft een unieke kijk op verandermanagement, omdat het uitgaat van de “wijsheid” van de huidige situatie. Wat betekent dit?
 • Wat is de Kanban Mindset en welke waarden horen daar bij?
 • Welke Kanban KPIs kun je bijhouden om voortgang bij te houden?

Waarom Bureau Tromp?

Bureau Tromp is gespecialiseerd in Lean werken. Onze trainers hebben veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt in onze Kanban training. Het beste bewijs hiervan zijn de goede beoordelingen van eerdere deelnemers. Onze trainingen worden op basis van ruim 900 reviews beoordeeld met een 9 (bron: Feedback Company).

Tijden en locatie

Onze trainingsdagen starten altijd om 09:30 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur (inclusief lunch).

Heb je vragen over de Kanban training?

Neem dan contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl We helpen je graag verder!

Certificering

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname.

Investering

 • De kosten voor deze training zijn € 395.

De prijs is inclusief alle opleidingsmaterialen, Bureau Tromp certificaat en drankjes/lunch, en exclusief 21% BTW & 0% BTW voor particulieren en organisaties met een BTW-vrijstelling. Heb je al eerder een training bij ons gevolgd, dan ontvang je altijd 10% korting op al onze trainingen.

Direct inschrijven

Offerte per mail

In-company

Wil je deze training in-company organiseren? Dat kan vanaf 4 deelnemers. Bel op 030 227 0000 of mail en we sturen je een offerte toegespitst op jouw situatie.

Open inschrijving

De trainingen vinden plaats in:

 • Virtual Classroom (online training)
 • Houten – Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

Er staan geen trainingen op het programma.

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.