Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma Yellow Belt Training

  • In 1 dag een wereldwijd erkend Lean Six Sigma Yellow Belt certificaat
  • Trainingsdag is interactief met oefeningen, processimulaties en praktijkvoorbeelden
  • Voor iedereen die wil begrijpen wat Lean Six Sigma inhoudt en snel wil starten met het verbeteren van zijn/haar organisatie en werkprocessen

In onze snel veranderende wereld is het continu aanpassen en verbeteren van organisaties noodzaak. Lean Six Sigma is hierin al decennialang de bewezen verbeter-methodiek. Het lost diepgewortelde oorzaken van problemen op en maakt werkprocessen efficiënter. Bovendien betrekt het de medewerkers richting een cultuur van continu verbeteren.

Met de Yellow Belt training leer je in één dag de basis van Lean Six Sigma. Bovendien ga je aan de slag met een aantal belangrijke Lean-instrumenten. We sluiten de training af met het spelen van een lean simulatiegame. Deze training is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen.

We trainen in groepen van maximaal 12 personen. De deelnemers komen uit alle regio’s en branches. We behandelen de theorie op interactieve wijze en maken telkens de koppeling met de praktijk. Hierdoor ontstaan er interessante discussies en kennisuitwisselingen waar je direct mee aan de slag kunt.

Online leeromgeving ‘Mijn Bureau Tromp’

Na inschrijving krijg je een week voor aanvang van de training toegang tot jouw persoonlijke ‘Mijn Bureau Tromp’ online leeromgeving. Hier vind je een overzicht van jouw opleidingen en behaalde certificaten. Bovendien vind je hier het trainingsmateriaal, e-learnings, oefeningen en handige templates.

Meer informatie in de tabbladen hieronder:

InhoudDuurCertificeringReviewsKostenInschrijven

Inhoud van de Yellow Belt training

We leren je de basiskennis over Lean Six Sigma, gaan aan de slag met een aantal belangrijke lean-instrumenten en spelen een lean simulatiegame. Aan het eind van de training:

  • Begrijp je wat Lean Management en de Six Sigma methodiek inhoudt;
  • Weet je wat Kaizen, 5S, Kanban en VSM betekenen;
  • Herken je verspillingen in werkprocessen en enthousiasmeer je je collega’s om verspillingen op te lossen.
  • Ben je goed voorbereid om bij te dragen aan een verbeterproject in jouw organisatie.

Deze opleiding is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen op Lean Six Sigma-wijze.

Hoe lang duurt deze training?

Deze training duurt 1 dag. Van 09:30 uur tot 16:00 uur. De trainingslocatie is het kantoor van Bureau Tromp in Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Maar daar houdt het niet op:

  • Je krijgt ook toegang tot onze e-learning module
  • Leer verder met de boekentips en onze eigen-geschreven artikelen
  • We helpen je graag bij het in de praktijk toepassen van Lean Six Sigma.

Onze trainers en de CSSC-certificering

De Lean Six Sigma Yellow Belt trainingen worden gegeven door onze ervaren Black Belt consultants. Met veel praktijkvoorbeelden leggen zij jou de theorie van Lean en Six Sigma uit.

Ter afsluiting van de training spelen we een lean-game waarin je het geleerde direct in de praktijk toepast. na afloop ontvang je een officieel Lean Six Sigma Yellow Belt certificaat van ‘The Counsel for Six Sigma Certification’ (CSSC). Hier hoeft geen examen voor te worden afgelegd.

Bureau Tromp is een door ‘The Counsel for Six Sigma Certification’ (CSSC) geaccrediteerde Lean Six Sigma opleider. Deze accreditatie staat garant voor onze hoge kwaliteit trainingen. Bovendien wordt daarmee jouw certificaat wereldwijd erkend.

Lean Six Sigma Yellow Belt CSSC

Prettig, interactief en leerzaam

Beleef onze kenmerkende persoonlijke ‘Bureau Tromp stijl’ van training geven, waarbij wij de deelnemers betrekken en de ruimte geven voor hun praktijkvoorbeelden. Vanwege de verschillende achtergronden van de deelnemers staat dit garant voor een prettige, interactieve en leerzame ervaring.

Veel deelnemers gingen jou voor en lieten een review achter. We zijn trots op de hoge waardering die we van hen krijgen. Lees hier wat zij over deze training schrijven >.

Investering

De kosten voor deelname zijn € 395 (ex. 21% BTW) per persoon. Dit is inclusief alle opleidingsmaterialen, Yellow Belt certificaat, drankjes en lunch.

Heb je al eerder een training bij ons gevolgd, dan ontvang je 10% ‘doorgroei’ korting. Lees hier meer over dit aanbod >

Open inschrijving

De trainingen vinden plaats in:

Lean Six Sigma Yellow Belt

Woe. 30 oktober 2019 in Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

Woe. 30 oktober 2019

Lean Six Sigma Yellow Belt

Woe. 27 november 2019 in Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

Woe. 27 november 2019

Lean Six Sigma Yellow Belt Training

Woe. 8 januari 2020 in Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)

Lean Six Sigma Yellow Belt Training

Woe. 5 februari 2020 in Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)


Wil je een in-company training?

Al onze trainingen organiseren we ook graag bij jou op kantoor. Je volgt de training dan met een groep collega’s (max 12 personen). Meer informatie vind je hier >. Bel ons of stuur ons een email om de training met elkaar af te stemmen.

Heb je nog vragen?

Neem contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl We helpen je graag verder!