Slimmer werken,
blije klanten

Lean Six Sigma Yellow Belt Training

Online training: Onze Lean Six Sigma Yellow Belt wordt tot 1 juni 2020 alleen in onze Virtual Classroom gegeven. Dit betekent dat jij hem helemaal kan volgen vanuit huis of je eigen werkplek. Je hebt alleen de beschikking nodig over een laptop met microfoon & camera.

 • Interactieve training met veel oefeningen, processimulaties en praktijkvoorbeelden
 • Voor iedereen die wil begrijpen wat Lean Six Sigma inhoudt en snel wil starten met het verbeteren van zijn/haar organisatie en werkprocessen

Tijdens de Yellow Belt training leer je in één dag de basis van Lean Six Sigma. Bovendien ga je aan de slag met een aantal belangrijke Lean-instrumenten. We sluiten de training af met het spelen van een Lean simulatiegame. Deze training is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen.

We trainen in groepen van maximaal 12 personen. De deelnemers komen uit alle regio’s en branches. We behandelen de theorie op interactieve wijze en maken telkens de koppeling met de praktijk. Hierdoor ontstaan er interessante discussies en kennisuitwisselingen waar je direct mee aan de slag kunt.

Online leeromgeving ‘Mijn Bureau Tromp’

Na inschrijving krijg je een week voor aanvang van de training toegang tot jouw persoonlijke ‘Mijn Bureau Tromp’ online leeromgeving. Hier vind je een overzicht van jouw opleidingen en behaalde certificaten. Bovendien vind je hier het trainingsmateriaal, e-learnings, oefeningen en handige templates.

Meer informatie in de tabbladen hieronder:

InhoudDuurCertificeringPrijsInschrijven

Inhoud van de Yellow Belt training

We leren je de basiskennis over Lean Six Sigma, gaan aan de slag met een aantal belangrijke lean-instrumenten en spelen een lean simulatiegame. Aan het eind van de training:

 • Begrijp je wat Lean Management en de Six Sigma methodiek inhoudt;
 • Weet je wat Kaizen, 5S, Kanban en VSM betekenen;
 • Herken je verspillingen in werkprocessen en enthousiasmeer je je collega’s om verspillingen op te lossen.
 • Ben je goed voorbereid om bij te dragen aan een verbeterproject in jouw organisatie.

Deze opleiding is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen op Lean Six Sigma-wijze.

Hoe lang duurt deze training?

Deze training duurt 1 dag. Van 09:30 uur tot 16:00 uur. De trainingslocatie is het kantoor van Bureau Tromp in Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Maar daar houdt het niet op:

 • Je krijgt ook toegang tot onze e-learning module
 • Leer verder met de boekentips en onze eigen-geschreven artikelen
 • We helpen je graag bij het in de praktijk toepassen van Lean Six Sigma.

Onze trainers en de CSSC-certificering

De Lean Six Sigma Yellow Belt trainingen worden gegeven door onze ervaren Black Belt consultants. Met veel praktijkvoorbeelden leggen zij jou de theorie van Lean en Six Sigma uit. Onze trainingen worden na ruim 900 reviews beoordeeld met een 8,7 (Springest).

Ter afsluiting van de training spelen we een lean-game waarin je het geleerde direct in de praktijk toepast. na afloop ontvang je een officieel Lean Six Sigma Yellow Belt certificaat van ‘The Counsel for Six Sigma Certification’ (CSSC). Hier hoeft geen examen voor te worden afgelegd.

Bureau Tromp is een door ‘The Counsel for Six Sigma Certification’ (CSSC) geaccrediteerde Lean Six Sigma opleider. Deze accreditatie staat garant voor onze hoge kwaliteit trainingen. Bovendien wordt daarmee jouw certificaat wereldwijd erkend.

Lean Six Sigma Yellow Belt CSSC

Investering

De kosten voor deelname zijn € 395 (ex. 21% BTW) per persoon. Dit is inclusief alle opleidingsmaterialen, Yellow Belt certificaat, drankjes en lunch.

Heb je al eerder een training bij ons gevolgd, dan ontvang je 10% ‘doorgroei’ korting. Lees hier meer over dit aanbod >

Direct inschrijven

Offerte per mail

Open inschrijving

De trainingen vinden plaats in:

 • Virtual Classroom (online training)
 • Utrecht (Kantoor Bureau Tromp): Orteliuslaan 850, 3528 BB Utrecht. Klik hier voor meer informatie >.
 • Maar ook in Eindhoven, Zwolle en Groningen!

Lean Six Sigma Yellow Belt Training

Woe. 1 april 2020 in Virtual Classroom (online training)

Lean Six Sigma Yellow Belt Training

Woe. 6 mei 2020 in Virtual Classroom (online training)


Wil je een in-company training?

Al onze trainingen organiseren we ook graag bij jou op kantoor. Je volgt de training dan met een groep collega’s (max 12 personen). Meer informatie vind je hier >. Bel ons of stuur ons een email om de training met elkaar af te stemmen.

Heb je nog vragen?

Neem contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl We helpen je graag verder!