Slimmer werken,
blije klanten

Lean consultancy

Lean consultancy

Je bent opgeleid Green of Black Belt en je team of organisatie is klaar voor een Lean transformatie. Je wilt snel resultaten boeken maar ook de bedrijfscultuur veranderen naar een cultuur van continu verbeteren? Maar wat is de eerste stap? Hoe begin je aan zoiets? Vraag een van onze ervaren Black Belts om je op weg te helpen en de eerste resultaten te boeken.

Het halen een Green of Black Belt certificaat is als het behalen van je rijbewijs. Natuurlijk ken je de regels en ben je in staat de weg op te gaan, maar je gaat je pas comfortabel voelen als je veel kilometers hebt gemaakt. Juist doordat zo’n eerste fase richting continu verbeteren veel van een organisatie vergt, zijn de eerste stappen lastig voor een beginnend Green of Black Belt. Hierdoor komen we veel teams en organisaties tegen die het niet lukt om maximaal voordeel te halen uit de nieuwe werkwijze.

Onze ervaren Black Belt consultants zijn je graag van dienst. Onze mensen begeleiden al jarenlang organisaties in hun Lean transformatie. We kennen de valkuilen die daarbij komen kijken en helpen je deze te omzeilen. Samen met jou bepalen zij de aanpak benodigde ondersteuning om snel en succesvol te starten met Lean.

Hoe kijken wij naar Lean?

Elementen uit onze aanpak

(1) Laagdrempelig

(2) Met medewerkers (bottom up),

(3) Snel meetbare resultaten

(4) Management stuurt en faciliteert (top down)

De kracht van Lean schuilt in de laagdrempeligheid (1). De tools en instrumenten die we je aanreiken maken het mogelijk om morgen een stukje beter te werken dan vandaag. Lean doe je met medewerkers (2). Het gaat erom dat je de jarenlange ervaring en verbeterideeën van medewerkers weet om te zetten zichtbare aanpassingen. Snelle en meetbare resultaten (3) zorgen voor enthousiasme en vertrouwen ‘dat het werkt’. Het management (4) zorgt voor een stabiele omgeving waarin het mogelijk is de Lean transformatie te doorgaan en geeft richting aan de verandering.

Heb je vragen over Lean consultancy?

Neem dan contact op via 030 227 0000 of info@bureautromp.nl. We helpen je graag verder.Lean transformatie

Hoe ziet een organisatie er uit die weet wat haar klanten belangrijk vinden, waar medewerkers graag willen blijven werken en waar innovatie en ontwikkeling belangrijk zijn om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen? Welke waarden en principes hanteren ze? Wat verwacht men van het management, hoe werken de mensen daar samen en welke faciliteiten hebben ze tot hun beschikking?

Lees verder

Process Mining

Process Mining is een aanvulling op de Lean Six Sigma toolbox. Met slimme software brengen we je processen in kaart en geven we op ieder moment een exact inzicht in de prestaties van jouw proces.

Lees verder

Lean pilot

Snel één proces oppakken met Lean Management? Doe dan een pilot! Binnen een korte tijd verbeteren wij uw proces en maakt uw organisatie gelijk kennis met Lean.

Lees verder

Interim Lean Consultant

Onze ervaren Lean Six Sigma adviseurs verbeteren uw processen. Zij leren uw medewerkers tegelijkertijd de methodiek aan. Hierdoor kunt u vervolgens zelf de volgende processen verbeteren.

Lees verder

Lean coach

U werkt inmiddels zelf met Lean Management of Lean Six Sigma maar heeft toch nog vragen. Onze ervaren Lean Six Sigma coaches zijn op afroep beschikbaar.

Lees verder

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis