Lean training Engels

[English, click here] Werk je bij een internationale organisatie en wil je jouw medewerkers in het Engels opleiden in Lean Six Sigma, neem dan contact op.

Engelstalige Lean trainingen

Al onze Lean Six Sigma trainingen verzorgen wij zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast verzorgen wij deze trainingen ook desgewenst in het Duits.
Al onze Engelstalige trainingen worden gegeven door onze consultants die ruime ervaring hebben met het geven van trainingen in het Engels. Deze ervaring hebben zij bijvoorbeeld opgedaan door het werken in het buitenland of door een Engelstalige opvoeding.
Al ons trainingsmateriaal is geaccrediteerd door de The Council for Six Sigma Certification (CSSC) en is door hen beoordeeld en geaccrediteerd. Hierdoor is het gegarandeerd dat ook het trainingsmateriaal voldoet aan de hoogste normen.

Inhoud van de trainingen

De inhoud van onze Lean Six Sigma trainingen (in het Engels) vind je hier:

Lean Six Sigma Yellow Belt
Lean Six Sigma Green Belt
Lean Six Sigma Black Belt
Lean Six Sigma Champion

Ook Minitab trainingen (zowel basis als gevorderd) verzorgen wij in het Engels. Kijk hier voor de inhoud van deze trainingen.

Engelstalige certificering

Uiteraard volgt na de Engelstalige trainingen een examen in dezelfde taal (behalve op Yellow Belt niveau). Na het succesvol afronden hiervan (een her-examen is inbegrepen in de prijs) ontvangt de deelnemer zijn CSSC geaccrediteerd Lean Six Sigma certificaat.

Lean Six Sigma trainingen in London

Wij hebben een vestiging in London, vanuit hier bedienen wij de markt in het Verenigd Koninkrijk. Op deze locatie verzorgen wij open inschrijving Six Sigma trainingen zoals Yellow, Green en Black Belt. Daarnaast verzorgen wij in-company trainingen door het gehele Verenigd Koninkrijk. Meer informatie hierover vind je op leansixsigmagroup.co.uk

Ga naar WhatsApp