Lean training Eindhoven

Bureau Tromp verzorgt de volgende Lean Six Sigma trainingen in Eindhoven:

Met een Lean Six Sigma Yellow Belt training leer je in één dag de basis van Lean Management & Six Sigma. Je gaat in deze Lean training in Eindhoven zelf aan de slag. Met behulp van een simulatiespel ervaar je zelf hoe de verschillende instrumenten uit de Lean toolbox kunnen worden toegepast

We verzorgen ook een Lean Six Sigma Green Belt training in Eindhoven. Deze 6-daagse training is geschikt voor mensen die direct zelf als bijvoorbeeld projectleider met Lean Six Sigma aan de slag willen. In de Six Sigma Green Belt worden alle tools uit de Lean toolbox uitvoerig behandeld. Zelf doen en ervaren staat centraal in deze Lean training.

Onze Lean trainingen vinden plaats op een centrale locatie in Eindhoven:

BCN Eindhoven
Kennedyplein 204
5611 ZT Eindhoven

BCN Eindhoven ligt direct naast Eindhoven Centraal Station. Ook is er in de omgeving ruime parkeergelegenheid voor handen.

bcn eindhoven

Bureau Tromp verzorgt ook Lean trainingen op de volgende locaties in Nederland:

  • Amsterdam (BCN Arena)
  • Utrecht (kantoor Bureau Tromp
  • Rotterdam (BCN Rotterdam
  • Zwolle (BCN Zwolle)
  • Groningen

Wij verzorgden inmiddels een groot aantal Lean trainingen in Eindhoven. Wij merken dat veel deelnemers uit de regio Brabant en Limburg onze trainingslocatie in Utrecht soms net te ver vinden. Hierom bieden wij sinds 2016 onze trainingen ook aan in Eindhoven.

Wil je trouwens een training op jouw eigen locatie dan kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen. Wij stemmen dan de inhoud van de training helemaal af op uw specifieke wensen. Op deze manier kunnen we maatwerk leveren en een training net dat beetje extra geven. Vanaf 4 deelnemers is een incompany training namelijk al voordeliger dan een open-inschrijving training. Neem contact met ons op om dit af in te plannen.

Ga naar WhatsApp