Nu kan ik mijn ervaring onderbouwen met een certificaat

Belts | Black Belt

Nu kan ik mijn ervaring onderbouwen met een certificaat

René Janssen werkte jarenlang in diverse leidinggevende functies binnen productieorganisaties. Via de Participatiefabriek volgde hij de Lean Six Sigma Black Belt training bij Bureau Tromp. Als samenwerkingspartner helpt Bureau Tromp de vrijwilligers die werkzaam zijn bij de Participatiefabriek de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan hun trainingen. Hieronder vertelt René Janssen er meer over.

Waarom de Black Belt-training?

“De trend is dat steeds meer organisaties in diverse marktgebieden zich flexibel inrichten op de toekomst. Zij willen de ontwikkelingen die daarmee gepaard gaan voorblijven op hun concurrenten. Voor vele bedrijven is daarvoor een cultuuromslag nodig. Ik ben de Lean Six Sigma Black Belt training gaan volgen om als leidinggevende in een productieomgeving die veranderingen te kunnen realiseren. Daarnaast versterkt deze training mijn curriculum vitae. Dat vergroot de kans op het vinden van werk.”

 

Wat heeft het je gebracht?

“Met het behalen van het Lean Six Sigma Black Belt-certificaat kan ik mijn ervaring officieel onderbouwen met een certificaat van kundigheid. Zo kan ik concreter werken aan de strategie en visie van de organisatie waarvoor ik me inzet. De Black Belt-opleiding van Bureau Tromp heeft er voor mij aan bijgedragen dat ik zelfs al tijdens de training een werkgever heb gevonden. Daar kan ik het geleerde toepassen in de dagelijkse praktijk!”

 

Ook interessant:

Volg ons op LinkedIn (we delen onze blogs met je)

Of deel het in je netwerk:

Ga naar WhatsApp