Bureau Tromp is รฉรฉn van de leidende advies- en trainingsbureaus op het gebied van Lean & Six Sigma!

Algemeen

Bureau Tromp is รฉรฉn van de leidende advies- en trainingsbureaus op het gebied van Lean & Six Sigma!

๐˜‰๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ถ ๐˜›๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ ๐˜‹๐˜ช๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜“๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ถ๐˜ญ๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ค๐˜บ.๐˜ฏ๐˜ญ’๐˜ด 2023 ๐˜™๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜“๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜š๐˜ญ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜๐˜ฐ๐˜ค๐˜ถ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜“๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฏ & ๐˜š๐˜ช๐˜น ๐˜š๐˜ช๐˜จ๐˜ฎ๐˜ข.

Bureau Tromp, een vooraanstaand adviesbureau gespecialiseerd in Slimmer Werken met een focus op Lean & Six Sigma, is trots bekend te maken dat het, evenals in 2022, de hoogste erkenning, het Diamond Level, heeft behaald in de 2023 Ranking vanย Consultancy.nlย Deze jaarlijkse ranglijst evalueert meer dan 200 adviesbureaus binnen diverse vakgebieden en identificeert de koplopers op basis van verschillende criteria.

top consulting firm 2023

De ranking omvat een uitgebreide analyse van de branche, waarbij de capaciteiten van adviesbureaus worden beoordeeld op dienstverlening in Lean & Six Sigma. De evaluatie omvatte ook meningen van zowel opdrachtgevers als consultants die actief zijn in Lean & Six Sigma, reputatie, benchmarks van analisten, awards en erkenningen, online voetafdruk, kennisleiderschap, en meer.

Bureau Tromp heeft met trots het Diamond Level bereikt, waarmee het wordt erkend als een van de leidende spelers binnen het vakgebied van Slimmer Werken met focus op Lean & Six Sigma. Dit is een resultaat waar we buitengewoon trots op zijn en dat onze toewijding aan Operational Excellence en Continu Verbeteren weerspiegelt.

Het behaalde resultaat is mede mogelijk gemaakt door het vertrouwen van onze klanten, opdrachtgevers en partners. We willen hen hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Daarnaast willen we onze gewaardeerde collega’s bedanken voor hun onvermoeibare inzet en toewijding.

Bureau Tromp blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Slimmer Werken, Lean & Six Sigma, en Operational Excellence. Dit succes moedigt ons aan om te blijven streven naar excellentie en innovatie in al onze activiteiten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Boudijn Driesenย  driesen@bureautromp.nl

 

 

Ga naar WhatsApp