Slimmer werken,
blije klanten

Werken bij Bureau Tromp

Wij zijn continu op zoek naar ambitieuze Lean Six Sigma trainers & consultants. Kom jij werken bij Bureau Tromp?

Staat er geen vacature tussen voor jou? Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar info@bureautromp.nl t.a.v. Marjolein de Brouwer.

Actuele vacatures:

Junior Office Manager

Jij bent de spil van het bedrijf en communicatief vaardig. Ben jij de Junior Office Manager die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Lees verder

Inspirerende verbeteraar: wij zoeken een trainer/coach

Als trainer/coach begeleid je deelnemers van een eerste kennismaking met Lean en Six Sigma naar een certificering op Yellow, Orange, Green en Black Belt niveau.

Lees verder

Student video content creator

Je bent een creatieve geest met een passie voor vormgeving en bewegende content. Je hebt een oog voor detail en de vaardigheid om concepten om te zetten in visueel aantrekkelijke ontwerpen. Met jouw artistieke vaardigheden draag je bij aan het versterken van onze visuele identiteit en het vergroten van onze online en offline aanwezigheid.

Lees verder

Junior Sales Professional

Je werkweek bestaat voornamelijk uit het contact leggen, contact onderhouden met en binden van (potentiële) klanten. Het uitvragen & adviseren van (potentiële)klanten om zodoende de juiste oplossing aan te bieden en te verkopen. Onze acquisitie is meestal ‘lauw tot warm’. Je primaire doel is het op- en uitbouwen van ons opdrachtportfolio en acquireren van prospects.

Lees verder

Chat openen
1
💬 Heb je hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen? Open de chat en stel je vraag.