Inspirerende Lean Six Sigma Trainer/Coach!

Lean Six Sigma Trainer/coach bij Bureau Tromp

Over Bureau Tromp

Wat maakt ons bureau succesvol? Onze ‘down to earth’-aanpak. We blijven gefocust op wat er moet gebeuren en laten ons niet afleiden. Bureau Tromp richt zich op slimmer werken en helpt diverse organisaties op het gebied van procesverbeteringen, technologie en changemanagement. We combineren training, coaching en advies in de beste projecten. Dit betekent het doorlichten van processen, automatiseren waar mogelijk, en medewerkers helpen om verbeteringen te omarmen, waardoor we organisaties ondersteunen bij slimmer werken en operational excellence.

Onze drive om te groeien geldt ook voor jou. Bij Bureau Tromp ervaar je geen belemmeringen tussen sectoren of functie-expertises. Je krijgt veel vrijheid, ruimte voor ideeën, samenwerking met getalenteerde collega’s en een excellente leerschool. Bovendien, werk je met geweldige klanten zoals Danone, Accenture en Gemeente Amsterdam.

Over de functie Voor ons team van trainers/coaches zoeken we een professional met minstens vijf jaar ervaring in verandermanagement en trainen/coachen. Jij gaat aan de slag met cursisten en coachees om kennis en positieve verandering te verankeren. Je ziet de bredere context dan alleen procesoptimalisatie.

Je speelt een actieve rol in het aantrekken van nieuwe klanten en opdrachten. Daarnaast inspireer je je teamgenoten in hun persoonlijke ontwikkeling en draag je bij aan het ondernemersklimaat binnen het team. Dit is de perfecte volgende stap voor een trainer/coach die meer variatie zoekt in opdrachten en sectoren en zich verder wil specialiseren in changemanagement.

Wij vinden jouw ontwikkeling ook belangrijk

Ontwikkeling en verbetering kun je niet los van elkaar zien, dus wij vinden het ook belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Je krijgt hier dan ook de ruimte voor bij ons. Daarnaast werk je samen met ervaren collega’s die jou ook weer zullen uitdagen om steeds weer dat beetje beter te worden. Maak gebruik van hun expertise rondom Process Mining, RPA, Agile, Scrum en meer!

Bureau Tromp heeft mooie ambities voor de toekomst waar we jou graag in meenemen. Samen met je nieuwe collega’s groei je mee in de ambities en word je steeds weer uitgedaagd.

Belangrijkste criteria

·       Minimaal 5 jaar ervaring in verandermanagement met OPEX/IT-component en ervaring in training en coaching.

·       HBO/Master diploma of vergelijkbaar niveau.

·       Lean (Six Sigma) Black Belt en/of Master Black Belt certificering.

·       Zelfstandig, analytisch en ondernemend.

·       Durft vragen te stellen die anderen laten liggen en kan effectief communiceren met alle lagen van een organisatie.


Natuurlijk horen er ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij

·       Ontwikkelmogelijkheden

·       Mogelijkheid om af en toe thuis te werken

·       Een aantrekkelijke prestatiebeloning

·       Een prima salaris

Procedure

Bureau Tromp koestert haar unieke identiteit terwijl ze ambitieus groeit. Daarom investeren we in een zorgvuldige sollicitatieprocedure, waarbij jij ons bureau goed kunt leren kennen en jezelf kunt ontplooien.

Word jij onze inspirerende Lean Six Sigma Trainer/coach en een waardevol onderdeel van ons gedreven team? Solliciteer nu en help organisaties hun weg te vinden naar slimmer werken en operational excellence! Marjolein de Brouwer ontvangt graag je CV en motivatie op debrouwer@bureautromp.nl met vragen kan je haar bellen op 030 227 0000.

 

We zoeken een collega in loondienst, geen freelance collega!

 

Kom jij ons team versterken als Verbeteraar?

Ga naar WhatsApp