Inspirerende Lean Six Sigma Trainer!

Inspirerende Lean Six Sigma Trainer! (24 – 40 uur)

Haal jij je energie en voldoening uit het (helpen) verbeteren van prestaties en resultaten binnen organisaties door het verzorgen van trainingen? Als jij die trainer bent met flinke ervaring op het gebied van verbeteren met technieken zoals Lean en Six Sigma, dan willen wij jou graag in ons team!

Dit ga je bij ons doen

Bij Bureau Tromp helpen wij organisaties slimmer te werken. Dat is onze merkbelofte. Wij zijn goed in het verbeteren van mens én organisatie door middel van het optimaliseren van processen. We laten deze voor je werken! Sterker nog: we willen de beste zijn op dit vlak. Dit streven we na door het aanbieden van onze dienstverlening binnen drie pijlers:

 • Training en opleiding
 • Consultancy
 • Interim-management

Bij ons zul je actief zijn, waar mogelijk, binnen deze drie pijlers. De nadruk zal, minimaal de eerste 1,5 jaar hoofdzakelijk liggen op trainen en opleiden. Je verzorgt Green en Black Belt trainingen op het hoogste niveau en neemt deelnemers mee in de toepassing van de Lean Six Sigma methodiek in de praktijk. Vanzelfsprekend kan je alle Lean en Six Sigma technieken uitleggen op een begrijpelijke maar bovenal inspirerende manier. Je referentiekader zet je in waar je kan; je (project)ervaring uit de praktijk geeft de deelnemers de nodige context en maakt hen nog enthousiaster. Voor het analyseren van data ben je ervaren met Minitab. Naast het trainen van deelnemers, ben je een belangrijke sparringpartner als coach en weet je de praktische vertaalslag te maken zodat de deelnemers succesvol projecten kunnen uitvoeren.

Het leuke is dat de deelnemers uit allerlei verschillende branches komen; geen training is dus hetzelfde.

Jij bent

Een ervaren en allround trainer met focus op processen en hart voor het Lean Six Sigma gedachtengoed. Je bent een ware specialist met veel kennis en ervaring. Je weet ook wat adviseren is en weet mensen mee te nemen in jouw verhaal. De verscheidenheid aan klanten zorgt ervoor dat we in heel Nederland actief zijn, dus je vindt het niet erg om te reizen.

Verder zijn jouw kwalificaties:

 • Een HBO of WO afgeronde opleiding
 • Een afgeronde Lean Six Sigma Black Belt opleiding
 • Zeer ervaren in het geven van trainingen (zowel open inschrijving als in-company)
 • Ervaren in het uitvoeren van (organisatie) verbeterprojecten
 • Nederlands en Engels sprekend
 • 24-40 uur beschikbaar

 Wij vinden jouw ontwikkeling ook belangrijk

Ontwikkeling en verbetering kun je niet los van elkaar zien, dus wij vinden het ook belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Je krijgt hier dan ook de ruimte voor bij ons. Daarnaast werk je samen met ervaren collega’s die jou ook weer zullen uitdagen om steeds weer dat beetje beter te worden. Maak gebruik van hun expertise rondom Process Mining, RPA, Agile, Scrum en meer!

Bureau Tromp heeft mooie ambities voor de toekomst waar we jou graag in meenemen. Samen met je nieuwe collega’s groei je mee in de ambities en word je steeds weer uitgedaagd.

Natuurlijk horen er ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij

 • Ontwikkelmogelijkheden
 • Mogelijkheid om af en toe thuis te werken
 • Een aantrekkelijke prestatiebeloning
 • Een prima salaris

Als Operational Excellence specialist hebben wij al meer dan 20.000 deelnemers geholpen om slimmer te werken met de best passende verbetermethodieken en dat willen we in de toekomst alleen nog maar verder uitbouwen.

Spreekt deze uitdaging je aan en heb jij zin om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je CV en motivatie naar Marjolein de Brouwer debrouwer@bureautromp.nl

Wil je meer weten over de functie? Dan kun je haar bellen op 030 227 0000.

Kom jij ons team versterken als Verbeteraar?

Ga naar WhatsApp