Stagiaire Marketing & Communicatie

Functieomschrijving:

Bureau Tromp is op zoek naar een HBO-stagiair of -afstudeerder die zich wil verdiepen in de wereld van marketing en communicatie. De opdracht betreft een uitdagend onderzoek, analyse en publicatie/PR. Je komt te werken in een leuk team en krijgt de kans om naast de opdracht ook mee te werken op het gebied van (online)marketing/communicatie, onder leiding van onze marketing collega.

Als stagiair of afstudeerder bij Bureau Tromp krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van marketing en communicatie verder te ontwikkelen. Je werkt aan een **interessante opdracht** en krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan andere projecten. Bovendien krijg je de kans om te werken in een leuk team met enthousiaste collega’s.

Ben jij een HBO-student of -afstudeerder die op zoek is naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht? Dan is Bureau Tromp op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet word jij onze nieuwe collega.

 

Verantwoordelijkheden:

·       Uitvoeren van marktonderzoek

·       Analyseren van het onderzoek

·       Assisteren met de marketing


Vereisten:

·       Je bent een HBO-student met een focus op marketing, communicatie of een gerelateerd vakgebied.

·       Interesse in marktonderzoek

·       Goede analytische en communicatieve vaardigheden.

·       Zelfstandig en proactief.

Wie zijn wij:

Bureau tromp is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van procesverbetering, Lean management, en slimmer werken. Wij helpen organisaties om hun processen te optimaliseren, hun klanttevredenheid te verhogen, en hun resultaten te verbeteren.

Sollicitatieprocedure:

Stuur je CV en motivatiebrief naar Marjolein de Brouwer via debrouwer@bureautromp.nl. Vermeld in het onderwerp “Sollicitatie Marketing stagiair”. Of vul het sollicitatieformulier in.

 

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Kom jij ons team versterken als marketing stagiaire?

Ga naar WhatsApp