Slimmer werken,
blije klanten

Lean in het Onderwijs event

Event Lean in het Onderwijs

Vanwege het grote succes van de voorgaande edities organiseren we ook dit jaar het ‘Lean in het Onderwijs’ event. Waar het kennen van de (Lean Six Sigma-)theorie een eerste stap in continu verbeteren is, is juist de tweede stap, het toepassen van deze theorie in de praktijk, de grootste uitdaging.

Gastspreker Naomi van der Haar (ROC TOP) zal ons tijdens dit event meenemen in haar werkwijze. Zij legt uit hoe je bij de directie, ondersteunende medewerkers en de docenten draagvlak, energie en enthousiasme kunt creëren voor het continu verbeteren. Aansluitend op dit verhaal breng je het Lean-gedachtegoed zelf in praktijk tijdens een interactieve workshop.

Wil je meer leren over de toepassing van Lean Six Sigma in het onderwijs en ben je in dit vakgebied werkzaam, meld je nu (kosteloos) aan!

Datum: woensdag 27 november
Locatie: Kantoor Bureau Tromp (Utrecht)
Kosten: deelname aan het event is kosteloos*
*Let op: bij no-show brengen we € 50,- administratiekosten in rekening.

Programma Lean in het Onderwijs event:

Event Lean in het Onderwijs

*Het programma kan in de komende weken nog wijzigen.

Wij hielpen o.a. deze onderwijsinstellingen:

Inschrijven (kosteloos)

Inschrijven doe je via onderstaand formulier en is kosteloos (let op: afmelden kost 50 euro). Heb je een vraag? Je kunt ons altijd even bellen op 030 227 0000.

 Meer lezen over Lean in het Onderwijs?

Over de auteur: Jelle Marius

Jelle heeft bij verschillende organisaties gewerkt en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Hij krijgt energie van een inhoudelijk gesprek over uitdagingen waar mensen en organisaties voor staan. Door zijn sterke inlevingsvermogen, analytische vaardigheden en creativiteit, komt hij tot mooie oplossingen. Het is zijn passie om een organisatie verder te helpen bij het realiseren van kansen of bij het overwinnen van uitdagingen.

Facebook
YOUTUBE
LinkedIn

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis