Slimmer werken,
blije klanten

Event: Lean in het Onderwijs

Lean richt zich op het verbeteren van processen vanuit het perspectief van de klant. Als we deze uitspaak toepassen op het onderwijs concluderen we al vrij snel dat het hier gaat om het vergroten van de kwaliteit voor de scholier/student. Hoe gaat dat in zijn werk? Dat vertellen wij je graag tijdens dit kleinschalige ochtend event. Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs en zich oriënteert om op nieuwe manieren slimmer te werken. Inschrijven is kosteloos.

Datum: donderdag 14 november
Locatie: Meeting Plaza Utrecht
Kosten: deelname aan het event is kosteloos*
*Let op: bij no-show brengen we € 50,- administratiekosten in rekening.

Programma Lean in het Onderwijs

09:00 – 09:15 – Dagopening

09:15 – 09:45 – Lean in het onderwijs

09:45 – 10:00 – Koffie

10:00 – 11:00 – Spreker

11:00 – 11:45 – Waar en hoe te beginnen?

11:45 – 12:00 – Afsluiting

Wij hielpen o.a. deze onderwijsinstellingen:

Inschrijven (gratis)

Inschrijven doe je via onderstaand formulier en is kosteloos (let op: afmelden kost 50 euro). Heb je een vraag? Je kunt ons altijd even bellen op 030 227 0000.

 Meer lezen over Lean in het Onderwijs?

Over de auteur: Bureau Tromp

Sinds 2010 leren wij organisaties om van hun klant een koning te maken. Dit doen wij door organisaties slimmer te leren werken met behulp van de Lean en Six Sigma methodiek. Hierdoor is er meer capaciteit om klanten nog beter van dienst te zijn. Lean richt zich op het enkel uitvoeren van werkzaamheden die waarde toevoegen voor de klant. Het wegnemen van verspillingen en het creëren van flow zijn hierbij het uitgangspunt. Six Sigma is complementair aan Lean en wordt vooral ingezet bij datarijke processen. Six Sigma houdt zich bezig met een constante kwaliteit in productie en dienstverlening. Wij gebruiken Lean, waar nodig in combinatie met Six Sigma, als methodiek om organisaties te leren slimmer te werken en hierdoor hun klanten nog beter van dienst te zijn.

Facebook
YOUTUBE
LinkedIn

Sponsored post_1200x420

Verbeteren met Lean? Lees meer over o.a. Lean tools en tips mét praktische voorbeelden waarmee je vandaag al kunt starten!
Download gratis