Slimmer werken,
blije klanten

Event: Lean in het Onderwijs

Vanwege het grote succes van de voorgaande edities organiseren we ook dit jaar het ‘Lean in het Onderwijs’ event. Waar het kennen van de (Lean Six Sigma-)theorie een eerste stap in continu verbeteren is, is juist de tweede stap, het toepassen van deze theorie in de praktijk, de grootste uitdaging.

Wil je meer leren over de toepassing van Lean Six Sigma in het onderwijs en ben je in dit vakgebied werkzaam, meld je nu (kosteloos) aan!

Datum: donderdag 26 november
Locatie: Kantoor Bureau Tromp (Utrecht)
Kosten: deelname aan het event is kosteloos*
*Let op: bij no-show brengen we € 50,- administratiekosten in rekening.

Programma Lean in het Onderwijs event:

Het programma volgt enkele weken voor het event. Het zal een combinatie zijn van (gast)sprekers en interactie tussen deelnemers.

Wij hielpen o.a. deze onderwijsinstellingen:

Inschrijven

Inschrijven voor de reservelijst doe je via onderstaand formulier en is kosteloos.Heb je een vraag? Je kunt ons altijd even bellen op 030 227 0000.

 Meer lezen over Lean in het Onderwijs?

Over de auteur: Jelle Marius

Jelle heeft bij verschillende organisaties gewerkt en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Hij krijgt energie van een inhoudelijk gesprek over uitdagingen waar mensen en organisaties voor staan. Door zijn sterke inlevingsvermogen, analytische vaardigheden en creativiteit, komt hij tot mooie oplossingen. Het is zijn passie om een organisatie verder te helpen bij het realiseren van kansen of bij het overwinnen van uitdagingen.