Onze dienstverlening

Door middel van een IASSC geaccrediteerde Lean Six Sigma Green Belt training kregen de medewerkers de benodigde kennis. 1 of 2 eigen processen vormden de rode draad in deze training. Doordat reeds een inleidende workshop was gevolgd, kon de training worden teruggebracht van 6 naar 5 dagen. Tussen de blokken door werd dan gewerkt aan het uitvoeren van de projectactiviteiten. Deze waren de input voor het volgende blok. Dit zodat aan het einde van de training procesverbeteringen konden worden geïmplementeerd.

Consultants

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie, maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Artikel bekijken

Buko

Lees meer
Ga naar WhatsApp