Onze dienstverlening

In onze Green Belt training was het mogelijk om direct met eigen processen aan de slag te gaan. Op deze manier werd theorie direct in de praktijk gebracht en waren er na het afronden van de training ook verbeteringen die konden worden doorgevoerd. Voor de herkenbaarheid en het laten ‘beklijven’ van de kennis, was het altijd een toegevoegde waarde om met eigen processen te werken. Het is geen verplichting, maar wij raden het wel altijd aan.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp