Onze dienstverlening

Op 23 april 2015 vond de Participatiedag in Almere plaats. Deze dag werd georganiseerd in het kader van het 1-jarig jubileum van de Participatiefabriek én om de samenwerking met Bureau Tromp officieel aan te kondigen. Natuurlijk waren Bas en Reinier op deze feestelijke dag aanwezig en werden zij verwelkomd en bedankt door Froukje de Jonge, wethouder van Almere.

Op deze dag stond het thema ‘Solliciteren met LEF’ centraal en was er een interessant programma voor de bezoekers. Er werden tal van workshops gegeven, interessante sprekers waren uitgenodigd en er werd een paneldiscussie gehouden onder leiding van Connie Franssen, gevolgd door een netwerklunch. Allemaal om werkzoekenden in Almere te inspireren voor het vinden van een baan.

Wil je meer lezen over De Participatiefabriek? Klik dan hier.

Contactpersoon

Boudijn Driesen

Managing Partner

Boudijn Driesen zijn carrière is voornamelijk opgebouwd binnen de zakelijke dienstverlening. Zowel het ondernemerschap en ook het leiden van grote en minder grote organisaties vormen een rode draad. Organisatieverbeteringen, organisaties (uit)bouwen vindt hij prachtig. Maar als je hem vraagt naar zijn specialiteit dan zegt hij ‘mensen’.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp