Onze dienstverlening:

In totaal werken er 16 medewerkers bij Van Overbeek Amsterdam. Het merendeel van de medewerkers volgde een basis Lean training van een dag (Lean Yellow Belt). Op praktische wijze werd iedereen opgeleid in de Lean methodiek om onder begeleiding deel te nemen aan verbeterinitiatieven en kon iedereen kleine verbeterinitiatieven in zijn/haar directe werkomgeving toepassen.
Vervolgens werden er in 2 workshops 2 processen onder de loep genomen en alle verbeteringen in kaart gebracht. Daarnaast werden kleine verbeteringen, waar mogelijk, direct ingevoerd.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp