Probleemstelling/vraag:

SPF Beheer is de pensioenuitvoerder voor de NS en het openbaar vervoer gerelateerde pensioenfondsen. De nieuwe directie heeft de wens uitgesproken haar klanten sneller, beter en goedkoper te bedienen. Daarvoor heeft SPF Beheer Lean Six Sigma ingezet.

Onze dienstverlening:

Onder leiding van Bureau Tromp worden alle processen ‘door de wasstraat gehaald’. Daarnaast is het management opgeleid om hieraan sturing te geven en is een groep medewerkers geschoold tot Green Belt.

Resultaat:

Inmiddels zijn de eerste processen geoptimaliseerd, zijn de operationele kosten gedaald en zijn de Green Belts klaar om het stokje van Bureau Tromp over te kunnen nemen.

Contactpersoon

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp