Onze dienstverlening

Wij stelden voor om de groep medewerkers een Lean Six Sigma Yellow Belt training te laten volgen. Hierin wordt de basiskennis van Lean en Six Sigma uitgelegd en komen de belangrijkste verbeterinstrumenten aan bod. In deze training stond een processimulatie centraal. Op een fictief bedrijfsproces werden alle geleerde verbeterinstrumenten toegepast. Hierin leerden de medewerkers bijvoorbeeld om gezamenlijk een Value Stream Map te maken. Na het volgen van de basistraining gingen de medewerkers onder begeleiding van een consultant gezamenlijk een Value Stream Map maken op basis van een eigen proces. Dit proces werd vooraf geselecteerd. Door middel van deze extra aandacht voor het maken van een Value Stream Map, leerden medewerkers van Rompa group om in het vervolg zelfstandig Value Stream Maps te maken.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp