Onze dienstverlening

Ons voorstel was om medewerkers een Lean Green Belt training van 5 dagen te laten volgen. In deze training werd theorie met de praktijk gecombineerd. Deelnemers brachten in deze training hun eigen verbeterprojecten in. Op basis hiervan werden de Lean instrumenten uitgelegd, toegepast en uiteindelijk verbeterideeën gegenereerd. De input verkregen uit de sessies was weer de input voor het huiswerk van de deelnemers. Zodoende dat na het afronden van de training er passende verbeteringen waren. Deze werden vervolgens geïmplementeerd. Na het afronden van de training was onze adviseur beschikbaar voor 1-op-1 coaching van de individuele deelnemers.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp