Onze dienstverlening

We stelden een combinatie van opleidingen en een tweetal pilottrajecten voor. De betrokkenen kregen de basis van Lean Six Sigma (op Yellow Belt niveau) uitgelegd en gingen daarna direct aan de slag met een eerste pilotproject, dat zich concentreerde op het proces ‘Vertrouwelijke poststromen’. Een groep medewerkers (4-6 personen) waarvan de verwachting was dat zij in de toekomst Lean Six Sigma trajecten gaan trekken, volgde parallel hieraan een uitgebreidere opleiding tot Lean Practisioner. In de pilot doorliep de projectgroep een volledige verbetercyclus en maakten zij kennis met de belangrijkste Lean instrumenten. Een adviseur van Bureau Tromp nam in deze eerste pilot het voortouw en liet de Lean trekker zien hoe de in theorie geleerde instrumenten in de praktijk ingezet worden.

In een tweede pilot werden (deels) andere medewerkers betrokken bij Lean Six Sigma en gingen ook zij aan de slag met verbetertrajecten. De trekker van Lean had op dat moment vanuit de eerste pilot al ervaring opgedaan en vervulde een veel actievere rol. De adviseur van Bureau Tromp vervulde een meer ondersteunende en coachende rol.

Contactpersoon

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp