Probleemstelling/vraag:

PostNL ondergaat een organisatie verandering met daarin een aantal nieuwe functies. PostNL heeft opleiding modules ontwikkeld om de medewerkers op te leiden voor de nieuwe functie. Omdat het om een groot aantal opleidingen gaat en de capaciteit binnen de eigen organisatie beperkt is, zoekt PostNL naar een betrouwbare partij die kan ondersteunen in het geven van de opleidingen en het coachen van de medewerkers. 

Onze dienstverlening:

Verzorgen van de opleiding en het coachen van de medewerkers op de werkvloer. Daarnaast zijn we betrokken bij het doorontwikkelen van de huidige opleiding en toekomstige modules.

Resultaat:

Opgeleid personeel die geheel op zichzelf in de praktijk kunnen opereren.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp