""Ik raad iedereen aan ook een training te volgen. Het opent je ogen over wat er fout kan gaan wanneer je met klanten te maken hebt.""

Dave Coenen - Senior communicatieadviseur, commando DienstenCentra

Onze dienstverlening

Het Logistiek Centrum Woensdrecht (LCW) had de wens om meer mensen op te leiden in het gedachtengoed van Lean, daarbij rekening houdend met de specifieke werkomgeving van het LCW. Daarvoor organiseerden wij een (maatwerk) opleiding Lean Maintenance Repair and Overhaul training met de volgende kenmerken:

  • Deelnemers hadden allen een (technische) achtergrond in onderhoud en werken op MBO, MBO+ of HBO-niveau
  • Deelnemers kregen inzicht in hoe men Lean Management toe kan passen voor specifieke problemen in de MRO omgeving. Onderdeel hiervan waren o.a. het elimineren van “verspillingen”, het genereren van een continue flow, het verhogen van kwaliteit en het vergroten van inzicht in de klantbehoefte.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp