Onze dienstverlening

Stap 1
Op basis van onze kennis opgedaan bij andere gemeentelijke organisaties en de aanwezige proces documentatie, hebben wij met ieder van de 7 managers een kort inventarisatiegesprek gehouden. Met deze inventarisatie maakten wij een ‘shortlist’ van ongeveer 3-5 processen per afdeling waarin het meeste verbeterpotentieel zat.

Stap 2
Op basis van deze shortlist hebben we nader onderzoek gedaan. Hierbij hebben wij meegekeken met medewerkers, informatie in systemen geanalyseerd en documentatie bestudeerd. Op basis hiervan maakten wij een rapportage met daarbij een ranking van de processen en het verwachte rendement. In deze rapportage werden ook verbetersuggesties gedaan, opgemerkt door onze adviseur tijdens het onderzoek.

Het voordeel was dat, naast een onderbouwde ranking van de door de managers aangedragen processen, ook verbeterideeën werden aangereikt die (direct) konden worden doorgevoerd.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp