Onze dienstverlening

De gemeente wilde een kleinschalig proces bijvoorbeeld “Service Meldpunt” (SMP) gebruiken als proefproces. Bij dit proces zijn ongeveer 5 mensen direct betrokken. Deze personen volgden samen met een aantal leidinggevenden een basis Lean training (Lean Yellow Belt). Vervolgens gingen zij onder begeleiding van een ervaren Lean consultant het SMP proces met behulp van Lean verbeteren.

Vervolgens werd bepaald hoe het werken met Lean management binnen de gemeente kon worden uitgebreid. Bijvoorbeeld door het volgen van een gevorderde Lean training (Lean Green Belt) en verdere begeleiding bij het uitvoeren van een aantal omvangrijkere processen.

Contactpersoon

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp