Onze dienstverlening

Bureau Tromp bood IASSC geaccrediteerde Yellow-, Green-, en Black Belt trainingen aan. De IASSC Green Belt training duurde 8 avonden, verspreid over een totaal van 8 weken. De tijd tussen de trainingsdagen gebruikten de deelnemers om een intern of extern proces te optimaliseren op basis van het geleerde. De Bureau Tromp adviseur bood hier waar nodig ondersteuning en coaching. Vooraf organiseerden we een intake om de deelnemers te ondersteunen in hun processelectie.

Door direct met (eigen) processen aan de slag te gaan beklijfde de theorie beter en waren er na het afronden van het traject ook significante verbeteringen in de dienstverlening merkbaar. Het is niet haalbaar om in een periode van 6 weken een volledig (klant)proces te optimaliseren en daarom stond er na afloop van de training ook een Bureau Tromp adviseur beschikbaar.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp