Onze dienstverlening

In de trainingen die de medewerkers volgden, waren de eigen processen een rode draad. Door direct met eigen processen van Dunea aan de slag te gaan beklijfde de opgedane kennis beter en werden direct procesverbeteringen gerealiseerd.
Nadat alle medewerkers dezelfde Lean Six Sigma basistraining (Lean Six Sigma Yellow Belt) hadden gevolgd, konden zij op basis van ambitie kiezen voor een vervolg. Bijvoorbeeld de 2-daagse Orange Belt training of de 5-daagse Green Belt training.

Consultants

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp