Lean training Zwolle

Jouw Lean training volgen in Zwolle?

Bureau Tromp verzorgt de volgende Lean trainingen in Zwolle:

Met een Lean Six Sigma Yellow Belt training leer je in één dag de basis over Lean Management en over Six Sigma en ook hoe deze twee verbetermethodes elkaar versterken. Je gaat in deze Lean training in Zwolle zelf aan de slag. Met behulp van een simulatiespel ervaar je zelf hoe de verschillende instrumenten uit de Lean toolbox kunnen worden toegepast

We verzorgen ook een Lean Six Sigma Green Belt training in Zwolle. Deze 6-daagse training is bijzonder geschikt voor mensen die direct zelf als bijvoorbeeld projectleider met Lean aan de slag willen. In de Lean Six Sigma Green Belt worden alle tools uit de Lean toolbox uitvoerig behandeld. Zelf doen en ervaren staat centraal in deze Lean training centraal.

Onze Lean trainingen vinden plaats op een centrale locatie in Zwolle:

BCN Zwolle (gebouw Schellepoort)
Lübeckplein 21
8017 JZ Zwolle

BCN Zwolle ligt direct aan het station van Zwolle, bij het verlaten van het station steekt u de weg over en u bent er. Daarnaast is de locatie erg goed te bereiken door de directe aansluiting op de diverse snelwegen. Er is een ruime (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. Hierdoor is de locatie uitstekend bereikbaar.

Bureau Tromp verzorgt ook Lean trainingen op de volgende locaties in Nederland:

  • Amsterdam (BCN Arena)
  • Utrecht (kantoor Bureau Tromp
  • Rotterdam (BCN Rotterdam
  • Eindhoven (BCN Eindhoven)
  • Groningen

 

Ga naar WhatsApp