Lean training Groningen

Jouw Lean training volgen in Groningen?

Bureau Tromp verzorgt de volgende Lean trainingen in Groningen:

Met een Lean Six Sigma Yellow Belt training leer je in één dag de basis over Lean Management en over Six Sigma en ook hoe deze twee verbetermethodes elkaar versterken. Je gaat in deze Lean training in Groningen zelf aan de slag. Met behulp van een simulatiespel ervaar je zelf hoe de verschillende instrumenten uit de Lean toolbox kunnen worden toegepast

We verzorgen ook een Lean Six Sigma Green Belt training in Groningen. Deze 6-daagse training is bijzonder geschikt voor mensen die direct zelf als bijvoorbeeld projectleider met Lean aan de slag willen. In de Lean Six Sigma Green Belt worden alle tools uit de Lean toolbox uitvoerig behandeld. Zelf doen en ervaren staat centraal in deze Lean training centraal.

Onze Lean trainingen vinden plaats op een centrale locatie in Groningen:

Nescio Hotel Groningen
Emmalaan 33
9752 KS Haren

Nescio Hotel Groningen ligt ideaal op korte afstand van de binnenstad van Groningen. Met volop gratis parkeergelegenheid, professionele vergaderzalen en prima hotelkamers. U vindt ons vlakbij de A28, het Paterswoldsemeer, Groningen Airport Eelde en de prachtige natuur & cultuur van Groningen en Drenthe.

Bureau Tromp verzorgt ook Lean trainingen op de volgende locaties in Nederland:

  • Amsterdam (BCN Arena)
  • Utrecht (kantoor Bureau Tromp
  • Rotterdam (BCN Rotterdam
  • Zwolle (BCN Zwolle)
  • Eindhoven (BCN Eindhoven)

 

Ga naar WhatsApp