Lean in het onderwijs (kosteloos)

Op donderdag 29 november 2018 organiseert Bureau Tromp een Lean in het onderwijs event. Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs en zich oriënteert om op nieuwe manieren slimmer te werken. Inschrijven is kosteloos.

Programma Lean in het onderwijs

Bureau Tromp wil graag op donderdag 29 november ervaringen met jou delen en samen verkennen waar meer kansen liggen voor het onderwijs.

  • 09:15 – 09:45 – Lean in het onderwijs
  • 09:45 – 10:00 – Koffie
  • 10:00 – 11:00 – Gastspreker Maarten Vlielander
  • 11:00 – 11:45 – Waar en hoe te beginnen?
  • 11:45 – 12:00 – Afsluiting

Gastspreker:

Maarten Vlielander | Alfa College Noord Nederland | Lean Six Sigma Black Belt & Continu Verbeteren begeleider / Agile Scrummaster / Programmamanager

Maarten is 3 jaar werkzaam bij Alfa College. Hij is de drijvende kracht achter het optimaliseren van interne processen en van het realiseren van een cultuur van continu verbeteren door middel van Lean Six Sigma. Maarten heeft een heldere visie en strategie. Zodoende behoudt hij het overzicht en start hij Lean initiatieven op het juiste moment, op de juiste plaats. Hij is een verbinder van klantgerichtheid en werkplezier!

Zijn motto:

Management is doing things right; leadership is doing the right things

Wij zijn trots dat Maarten gastspreker wil zijn tijdens het Lean in het onderwijs event. We kunnen allen veel leren van zijn structurele aanpak, uitvoerige kennis van Lean Six Sigma en ervaring in de uitvoering van zijn verbeterinitiatieven.

Wij hielpen o.a. deze onderwijsinstellingen:

8.6

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6 (klantenvertellen.nl)

Go to review link

Locatie

De locatie van het Lean in het onderwijs event is Meeting Plaza in Utrecht. De locatie is erg goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Inschrijven

Inschrijven kan gratis via formulier hiernaast (afmelding kost 50 euro). Heb je een vraag? Je kunt ons altijd even bellen op 020 2614 195.

Inschrijfformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Ga naar WhatsApp