Kaizen Event

Kaizen Event, in één week structurele verbetering van werkprocessen

Waarom een Kaizen Event?

Na verloop van tijd sluipen er verspillingen in de werkprocessen. Die verspillingen belasten onnodig het proces en zorgen voor onderlinge spanningen. Vaak voelt men aan dat het werk slimmer en beter kan, maar tijd om te verbeteren is schaars. Bovendien weet men niet hoe met verbeteren te beginnen en wie erbij te betrekken. In de waan van de dag zien we dan dat iedereen gewoon doorwerkt.

Kortom, je wilt je organisatie verbeteren, maar hebt weinig tijd. Lean heeft hier een antwoord op: Ga aan de slag met een Kaizen Event!

Laagdrempelig. Geen ervaring nodig

Met een Kaizen Event zet je in korte tijd, grote stappen. Het gaat om korte-termijn, gefocuste acties die je een aantal keer per jaar uitvoert. We hebben bij klanten doorlooptijdverbeteringen gezien van wel 50%, productiviteitsverhogingen van 30% en faalkostenreducties van 30%. Het werk wordt er echt een stuk leuker op!

Onze ervaren consultant helpt je van begin tot einde in de uitvoering van je eerste Kaizen Events. Daarna kun je ze zelf organiseren en verder uitbouwen.

Effectief stappenplan

Het Kaizen Event zelf duurt 2-3 dagen. Om die dagen effectief te verbeteren, is een goede voorbereiding essentieel. Wij hebben een stappenplan uitgewerkt van voorbereiding tot uitvoering en borging. Hiermee houd je rekening met de randvoorwaarden, sla je geen belangrijke zaken over en breng je ieder Kaizen Event tot een succes.

Maak een afspraak met ons

Als uitgangspunt begeleiden we je 5 dagen: 2 dagen voorbereiding, 2 dagen uitvoering en 1 dag borging. We werken samen met het managementteam en de medewerkers.

Benieuwd naar ons stappenplan en wat een Kaizen Event jouw organisatie zou opleveren?
We bespreken het graag met je!

Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Email: info@bureautromp.nl 

 

Of stuur een bericht via dit contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Ga naar WhatsApp