Bureau Tromp is FD Gazelle 2018!

Bureau Tromp is FD Gazelle 2018! En daar zijn we trots op. Dit hebben we gerealiseerd dankzij de uitstekende inzet van onze consultants en back office en natuurlijk dankzij de vele mooie samenwerkingen met onze klanten. Allen heel erg bedankt! Samen werken we slimmer en zorgen we voor blije klanten!

Wat is FD Gazelle?

Elk jaar organiseert Het Financieel Dagblad de FD Gazellen awards. Dit zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bureau Tromp hoort daarbij! We zijn geëindigd op plek 8 in de top 10 van onze categorie (omzetklasse klein) met daarin 170 deelnemers. Deze plek hebben we weten te bemachtigen door te voldoen aan de criteria waaronder een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar.

Daarnaast gelden de bijkomende voorwaarden:

• de omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken;

• in het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 250.000;

• ten minste op 1 januari 2015 economisch actief;

• het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend;

• bedrijven dienen financieel gezond te zijn;

Wil jij volgend jaar ook een Gazellen Award winnen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak waarin we je uitleggen hoe Lean je helpt je groeiambities te verwezenlijken én waarin we onze tips en trucs met je delen.

Ga naar WhatsApp