Bureau Tromp groeit door met Rudie van der Beek!

Algemeen

Bureau Tromp groeit door met Rudie van der Beek!

Als consultant bij Bureau Tromp, zal Rudie van der Beek zijn vaardigheden en ervaring inzetten om bij te dragen aan de missie van het bedrijf: “Ik vind het fantastisch om mijn kennis en expertise te delen met onze klanten en hen te helpen om slimmer te werken”, zegt Rudie. 

Bij zijn vorige werkgever nam hij deel aan een intensief opleidingsprogramma tot inkoopadviseur. Hij rondde daar met succes uiteenlopende en uitdagende opdrachten af binnen de publieke en private sector. “Dit hielp mij om de fijne kneepjes van het advies vak in de vingers te krijgen en mijn vaardigheden als adviseur te ontwikkelen. 

Sindsdien werkte Rudie met diverse klanten samen om hun uitdagingen op het gebied van inkoop en supply chain te begrijpen en op te lossen. “Het viel me op, dat ik het meeste energie krijg van het optimaliseren van processen. Dus het was een makkelijke keuze om voor Bureau Tromp aan de slag te gaan. Daar werken mensen met passie voor continue verbeteren.”

Rudie van der Beek

Wat Rudie onderscheidt is zijn vermogen om te verbeteren vanuit verbinding, humor en oprechtheid. “Ik heb altijd een aanpak van ‘eerst begrijpen, dan pas adviseren’. Het is belangrijk om de uitdagingen van de klant volledig te begrijpen om oplossingen op maat te kunnen bieden”. Hij vond een manier gevonden om anderen te enthousiasmeren om dingen beter te doen. “Ik geloof dat enthousiasme en positiviteit besmettelijk zijn en anderen aanzetten tot actie.” 

Rudie zijn doel is om de komende jaren zich verder te ontwikkelen op het gebied van continue verbeteren, zodat hij het verschil kan maken voor de klanten van Bureau Tromp. “Ik geloof in continue verbeteren en ben vastbesloten om te blijven leren en groeien daarin”, aldus Rudie.  

Ga naar WhatsApp