Onze werkzaamheden:

Wij stelden voor om de adviseurs van I&A onze IASSC geaccrediteerde Lean Six Sigma Green Belt training te laten volgen. Dit betrof een in-company training, die op onderdelen kon worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever:

  • Het betrof een zesdaagse training, te plannen en in te delen in overleg met de opdrachtgever.
  • In deze training gingen we direct met eigen processen aan de slag. Hiervoor gingen we voor aanvang van de training in overleg met de opdrachtgever, om te bepalen welk(e) proces(sen) zich hiervoor het beste leenden.

Door onze aanpak wordt de theorie direct in de praktijk gebracht en zijn er na het afronden van de training ook concrete verbeteringen doorgevoerd. De ‘kloof’ tussen een training en de dagelijkse praktijk wordt daarmee sterk verkleind.

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp