Onze dienstverlening

Onze aanpak bestaat altijd uit een combinatie van direct projectresultaten laten zien, draagvlak creëren en opleiden. We zorgen ervoor dat we enerzijds processen optimaliseren en daarmee de gewenste resultaten boeken. Anderzijds brengen onze adviseurs hun kennis en vaardigheden over op medewerkers. Vanuit die gedachte stelden we een traject voor dat bestond uit twee fasen. In de eerste fase leidden wij de medewerkers op in de methodiek Lean en Six Sigma. Per doelgroep stelden wij een specifiek programma samen. Een groep medewerkers, de Lean ambassadeurs van DONG, werd intensiever getraind in de methodiek en een aantal ging in fase twee, onder begeleiding van Bureau Tromp, een Lean Six Sigma project uitvoeren. Dit met als doel om vervolgens zelfstandig weer een volgend proces op te pakken.

Contactpersoon

Jelle Marius

Business Development Manager

Jelle Marius heeft ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en altijd in samenwerking met klanten. Van financiële dienstverlening, e-commerce en IT naar Lean Six Sigma consultancy. Vanwege zijn brede achtergrond kan hij zich goed inleven in verschillende situaties.

Start ook met efficiënter werken

Heb jij het idee dat er ‘iets’ beter kan in jouw organisatie maar weet je nog niet wat? Vraag dan de Lean Operational Excellence Quick Scan aan. Deze scan biedt uitkomst voor organisaties die zelf aan de slag willen met verbeteren. Liever een Bureau Tromp consultant die het traject van begin tot eind leidt? Neem contact op voor de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Gerelateerd
Artikel bekijken

BAM Infra

Lees meer
Artikel bekijken

BBKwadraat

Lees meer
Artikel bekijken

Boehringer Ingelheim Animal Health Operations B.V. in Weesp

Lees meer
Ga naar WhatsApp