Leergang Transformerend Leiderschap: excellent verbeteren van organisaties

Algemeen

Leergang Transformerend Leiderschap: excellent verbeteren van organisaties

Als ervaren senior manager ben je je vast bewust van de voortdurende uitdagingen bij het streven naar organisatie-excellentie. Voor degenen die hun leiderschapsvaardigheden willen perfectioneren en daadwerkelijk een impact willen hebben op organisatieverbetering, is de Leergang Transformerend Leiderschap een niet te missen kans.

Bureau Tromp en Avicenna hebben de handen ineen geslagen en deze unieke leergang ontwikkeld. Na een zeer geslaagde eerste editie zal de tweede editie in juni 2024 starten; 5 modules verspreid over 9 dagen met een doorlooptijd van 6 maanden.

Wat zijn belangrijke bouwstenen binnen deze leergang?

De essentie van uitmuntende organisatieverbetering

In de wereld van senior management draait alles om het streven naar excellentie, vooral als het gaat om het verbeteren van organisaties. De Leergang Transformerend Leiderschap richt zich specifiek op het aanreiken van de juiste tools en inzichten om niet alleen te verbeteren, maar te excelleren.

Een diepgaande focus op jouw rol als leider 

Deze unieke leergang benadert organisatieverbetering vanuit het perspectief van jouw rol als (senior) manager. Niet alleen worden de kritieke enablers van verandering aangestipt, maar er wordt ook een diepgaande focus gelegd op jouw individuele bijdrage aan het excellent verbeteren van de organisatie.

Van Lean naar excellent leiderschapsgedrag 

In tegenstelling tot traditionele benaderingen, legt deze leergang de nadruk op excellent leiderschapsgedrag in plaats van uitsluitend op Lean procesverbeteringstools. Dit betekent dat je als deelnemer wordt uitgedaagd om niet alleen naar de harde, maar ook naar de ‘zachte kant’ van veranderen te kijken.

Jouw rol in strategie, executie en cultuur 

De Leergang Transformerend Leiderschap belicht specifieke aspecten zoals strategie, executie, leiderschap, cultuur, waarden en authenticiteit. Hierbij wordt niet alleen theoretische kennis aangereikt, maar wordt ook gekeken naar hoe jij als (senior) manager direct invloed kunt uitoefenen op deze cruciale elementen.

Concrete handvatten voor excellente organisatieverbetering 

Deelnemers aan deze leergang worden niet alleen voorzien van inzichten, maar ook van concrete handvatten. Leer hoe je jouw organisatie en medewerkers kunt betrekken, op één lijn kunt brengen en kunt empoweren in een excellente verbeteringsinspanning.

Schrijf je nu in en transformeer jouw leiderschap

Als senior manager, directeur, ondernemer of professional in leiderschap, biedt deze leergang de mogelijkheid om niet alleen te verbeteren, maar te excelleren. Schrijf je nu in voor de Leergang Transformerend Leiderschap en ontdek hoe je jouw rol als (senior) manager kunt versterken, organisaties kunt verbeteren en daadwerkelijk kunt uitblinken in het streven naar excellentie. Jouw reis naar leiderschapsexcellentie begint hier.

Voor meer informatie neem contact op met Boudijn Driesen

Ga naar WhatsApp