Lean coach vacature

Bekijk hier onze Lean coach vacature, we zijn per direct op zoek naar een ervaren Lean coach / Lean trainer. Heb je voldoende ervaring voor onze Lean coach vacature? Ben jij bijvoorbeeld een ervaren Lean of Lean Six Sigma consultant en heb je ook trainingen en workshops begeleid? Voor ons is praktijkervaring met Lean het allerbelangrijkste. In onze trainingen vinden deelnemers het vooral erg waardevol om ervaringen uit de praktijk te horen.

Misschien is deze Lean coach vacature wel wat voor jou?

We zijn per direct op zoek naar iemand, dus mocht je momenteel op zoek zijn naar een andere functie. Eentje waarin je iedere dag van de week bezig bent met mensen en het beter maken van processen, dan is deze vacature echt iets voor jou.

Tijdens sollicitaties krijgen we natuurlijk vaak de vraag om eens een gemiddelde werkweek te beschrijven. Gemiddeld genomen ben je twee dagen per week bij een klant van ons aan de slag. De andere twee dagen geef je training op onze eigen trainingslocatie in Utrecht of bij de klant. Een belangrijk onderdeel hierbij is het coachen van deelnemers bij het uitvoeren van verbeterprojecten. Ook ga je als Lean coach / Lean trainer meehelpen om onze trainingen en ons bureau nog beter te maken. Bijvoorbeeld door het zelf ontwikkelen van een nieuwe training of het creëren van nieuwe werkvormen die we tijdens onze trainingen direct kunnen inzetten. Of misschien schrijf je wel mee aan ons volgende Lean boek 🙂

Heb jij iets extra’s?

Voor deze Lean coach vacature vinden we het dan ook erg leuk om in contact te komen met mensen die iets extra’s meebrengen. Ben je bijvoorbeeld zelf helemaal gek van het bedenken van leuke interactie- en werkvormen? Of houd je ervan om je vast te bijten in thema’s rondom leiderschap en veranderkunde? Dan ben je nog meer dan welkom om te reageren op deze vacature.

Kortom, ben je gek van processen verbeteren, heb je kennis van Lean en wil je iedere dag bij klanten het verschil maken? Reageer dan nu op deze Lean coach vacature.

Ga naar WhatsApp